NLP članki & teorije // NLP fenomen v Sloveniji

Starejši video in foto posnetki. O tem, kaj je na posnetkih in o sami pristnosti le-tega pa presodite sami. Na stran redno dodajam nove posnetke, ki jih dobim, trudim pa se, da bi dodajal fotografij in filmčkov, za katere je že na prvi pogled videti da so prevare oz da so na posnetkih napačno tolmačeni naravni pojavi oz letala, sateliti, ipd.

Starejši NLP posnetki, posneti pred oktobrom 2009 (oktober 09 // november 09)

novice

Murrysville, Pennsylvania, ZDA (25. september 2009)

Na posnetku je trikotni NLP, ki počasi leti nad parkom "Duff" v kraju Murrysville.

Belgija (1990/99)

Belgija je imela v devetdesetih letih prejšnjega stoletja pravi val NLP-jev, po celi državi. Belgijska vlada je letos tudi javno priznala, da je takrat poslala svojega lovca F16, da bi prestregel enega od teh objektov na nebu, ko pa je bil F16 pripravljen, da ga sestreli, je objekt pospešil v nebo z neverjetno hitrostjo. Tukaj je posnetek z italijanske nacionalne televizije o tem primeru, žal brez podnapisov vendar vseeno zanimiv za ogled.

Sonora, ZDA (2000/2006)

Gorovje Sonora se nahaja na stičišču treh ameriških držav: Kalifornija, Nevada in Oregon in je eden največjih epicentrov opažanj NLP-jev, predvsem tistih trikotnih oblik, ki so jih že velikokrat posneli, nekajkrat celo podnevi, kar je zelo pomemben dokaz, pri preučevanju NLP fenomena.

Treba je še poudariti, da se ta gora nahaja dobrih 400km proč od Area 51 v Nevadi, ki je del testnega območja Nevada, kjer ameriška vojska testira nova letala, ki so največkrat narejena na Območju 51 (o Area 51 je na justa.4t objavljen članek, ki si ga lahko najdete pod rubriko »NLP teorije & članki«).

Polje z besedilom:  justa.4t.com                                                                                                                mail: justa.4t@gmail.com

Prevod in priredba besedila: justa.4t

Nazadnje posodobljeno: november 2009

 

Viri:

www.realufos.net

www.aliensthetruth.com

www.youtube.com

www.ufocasebook.com

wWww.ovnisultimahora.blogspot.com

 

 

 

 

Free Web Hosting