NLP članki & teorije // NLP fenomen v Sloveniji

Tukaj je zbranih naj zanimivejših fotografij ter videov videnj, ki so se prejšnji mesec (oktober '09) dogodila širom sveta. O tem, kaj je na posnetkih in o sami pristnosti le-tega pa presodite sami.

NLP nad St. Petersburgom, Rusija (oktober '09)

Ta NLP je bil v mesecu oktobru viden, ko je lebdel nad stanovanjsko sosesko St. Petersburga. Izgleda trikotne oblike, s tremi žarečimi, modrimi, neonskimi lučmi. Plovilo se je pojavilo tako rekoč iz nikjer, nekaj časa je še počasi letelo čez mesto, nato pa izginilo v nočno nebo. Priči, ki sta to posneli, pravita, da to, kar sta videla in posnela sigurno ni zemeljskega izvora.

Vse več ljudi meni, da so ti objekti, ki jih vedno več videvajo povsod po svetu, tajna ameriška vojaška letala "Black Ops", vendar kaj potem počnejo v Rusiji, ki z Ameriko nista ravno v najboljših odnosih?

Niagarski slapovi, Kanada & NY (oktober '09)

Eden izmed najodmevnejših oktobrskih posnetkov, viden s strani veliko očividcev.

Neznane luči na nebu, Črno morje, Rusija (2. oktober '09)

Večje število neznanih lebdečih luči na nebu nad Črnim morjem.

Fotografija NLP-ja , Kaposvar, Madžarska (oktober '09)

Opis avtorja fotografije:

 

"Sem iz Madžarske. Zjutraj okrog 11. sem bil na terasi, ko sem opazil počasi leteč, temno rjav, disku podoben predmet.

Vzel sem svoj mobilni telefon (Samsung SGH-E250) in fotografiral objekt. Premer objekta je bil približno 10m. Fotografija je bila posneta v kraju Kaposvar, Madžarska.

Tibor"

Večji trikotni NLP, Anglija (13. oktober '09)

Zelo zanimiv posnetek trikotnega NLP-ja, ki je zadnje mesece velikokrat opažen po celem svetu, z lučmi na vsakem kotu, ki izgledajo fiksne - pritrjene na nekaj, kar pa ni vidno. Vredno ogleda!

 

 

NLP cigaraste oblike, letališče Heathrow, London, Anglija (13. oktober '09)

Fotografija je bila posneta s steze 27, ko je avtor hotel fotografirati letalo 100 jetliner avstralske družbe Fokker (na fotografiji). Ura je bila 14.28. NLP leti proti zahodu, sonce pa je sijalo avtorju v hrbet. Na vrhu fotografije se je pojavil NLP cigaraste oblike, na dan ko je bilo na letališču veliko prometa. Objekt izgleda sive oz črne barve.

Neznani objekt, Wordsley, Anglija (13. oktober '09)

NLP, posnet ob sončnem zahodu (17.40), 13. oktobra v Veliki Britaniji.

Leteča krogla, Rusija (14. oktober '09)

Svetleča krogla, ki je lebdela nad Moskvo nekaj minut.

Objekt na nebu, Bridlington, Anglija (19. oktober '09)

Objekt posnet izper telovadnice v kraju Bridlington, East Yorkshire, nekaj čez 4. uro popoldan.

Neznani objekti na nebu, Pelham, NY, ZDA (25. oktober '09)

Fotografija neznanih luči na nebu, po oceni avtorja fotografije, na višini med 3000 in 6000 metrov, ki so se premikali proti kraju New Rochellek, NY. Formacija objektov se je med potjo spreminjala. Podobne formacije so bile že opažene v New Rochelle, 2007 in večkrat v Mehiki. Fotografije so bile narejene z fotoaparatom Canon 400D 80-400mm Len.

 

Klikni na sliko, za povečavo.

Luč na nebu, Liverpool, Anglija (26. oktober '09)

Opis avtorja obeh posnetkov neznanih luči na nebu, ki so se pojavili v Liverpoolu 26. oktobra, prvi ob 17.35, drugo ob 17.52:

 

"Na nebu so bile tri luči, ta je bila na sredini. Lebdele so okrog 5 minut, potem pa izginile v nebo. Tista na levi je, ko je izginila, zabliskala v beli barvi. Okrog (spodnji posnetek) 15 minut kasneje se je pojavila še ena luč, ki je bila še bližje nam in je na koncu naredila isto."

Polje z besedilom:  justa.4t.com                                                                                                                mail: justa.4t@gmail.com

Prevod in priredba besedila: justa.4t

Objavljeno: november 2009

 

Viri:

www.realufos.net

www.aliensthetruth.com

www.youtube.com

www.ufocasebook.com

wWww.ovnisultimahora.blogspot.com

 

 

 

 

NLP posnetki - Oktober 2009  (november)

Trikotni NLP, Nova Mehika, ZDA (29. oktober '09)

NLP posnet v Novi Mehiki, nekaj pred sedmo uro zvečer, 27. oktobra, z nočnim pogledom. Avtor opisuje, da ko je najprej zagledal to iz hiše, je mislil, da so dve luči, ko pa si je objekt podrobneje ogledal in ga posnel, je videl da je formacija sestavljena iz treh luči, različnih barv. Objekt je najprej letel proti vzhodu, nato se je obrnil proti zahodu, nakar so ga izgubili, ker so pogled ovirala drevesa. Videnje je trajalo okrog minute in pol.

novice

Portal, Georgia, ZDA (22. november '09)

Ta fotografija je bila posneta ob osmih in dve minuti zvečer, objekt se je nahajal južno od kraja Portal, po oceni avtorja zelo nizko na obzorju, največ 20 stopinj visoko in izgledalo je, kod da izdeluje nekakšne manevre v zraku - povsem neslišno. Na fotografiji se jasno vidi, da je podobno nekakšnemu letalu, v obliki bumeranga.

 

Klikni na fotografijo, za povečavo!

 

 

Free Web Hosting