NLP članki & teorije // NLP fenomen v Sloveniji

Novi video in foto posnetki. O tem, kaj je na posnetkih in o sami pristnosti le-tega pa presodite sami. Na stran redno dodajam nove posnetke, ki jih dobim, trudim pa se, da bi dodajal fotografij in filmčkov, za katere je že na prvi pogled videti da so prevare oz da so na posnetkih napačno tolmačeni naravni pojavi oz letala, sateliti, ipd.

NLP nad St. Petersburgom, Rusija (1. november '09)

Fotografijo je s telefonom posnel eden od strank supermarketa v mestu Shijiazhuang, ki leži v kitajski provinci Hebei. Posnetek je nastal v nedeljo zvečer, ko so nakupovalci zapuščali trgovino, NLP pa je lebdel v bližini. Tam je negibno stal kakšno minuto, preden je z veliko hitrostjo pospešil v nebo.

Ta NLP, ki po fotografijah izgleda kot klasičen diskast objekt z lučmi oz okni okrog njega, je na kitajskem pogost pojav in ga imenujejo "leteča palčka".

Spodaj pa je še ena pred kratkim posneta fotografija takega objekta, ki je ravno tako nastala na Kitajskem in sicer v mestu Foshan.

NLP posnetki - November 2009  (oktober)

2 trikotna NLP-ja, Colorado, ZDA (1. november '09)

Ta posnetek, na katerem se spet pojavi večji trikotni NLP, je bil narejen 1. novembra v mestu Front Range, Colorado.

Hampshire, Anglija (2. november '09)

Prispevek iz informativne oddaje "Studio Aperto" na italijanski državni televiziji, ki je bila na sporedu 2. novembra 2009. Prikazuje posnetek, ki naj bi nastal v kraju Basingstoke, Hampshire, Anglija. Posnel naj bi ga upokojenec Derek Bridges, ki pripoveduje, da je pozno zvečer, okrog 10.30, iz svoje hiše videl utripajoče žareče krogle, ki so lebdele nad bližnjo kmetijo. Dve svetli luči sta se pomikali nad poljem in zdelo se je, kot da dvigajo živali k sebi.

 

Celotno zgodbo si lahko preberete med justa.4t novicami: —povezava—

novice

New Jersey, ZDA (2. november 2009)

Trije posnetki čudnih objektov na nebu, ki so bili opaženi 2. novembra nad New Jerseyem, združenih en filmček.

 

 

NLP trikotne oblike, Wesley Chapel, Florida, ZDA (5. november 2009)

Posnetek, ki je nastal začetek novembra, točen datum mi zaenkrat ni znan. Nastal pa je na Floridi in sicer v kraju Wesley Chapel.

 

Lloysminster, Alberta, Kanada (3. november 2009)

 

NLP, ponovno trikotne oblike, posnet v bližini mesta Lloydminster v Kanadi.

Montana, ZDA (6. november 2009)

NLP formacija iz dveh luči, po poročanju avtorja posnetka, popolnoma neslišna.

Cardiff, Anglija & Jersey, Francija (5/6. november 2009)

Tukaj je nekaj posnetkov iz britanske vroče točke NLP videnj, območja med Cardiffom in francoskim Jerseyem, kjer so NLP-ji videni dnevno, tukaj pa je nekaj posnetkov iz zadnjih dni. Karto tega območja si lahko ogledate --tukaj--, nahaja pa se poleg kanala med Anglijo in Francijo, koder se nahaja tudi Jersey, kjer je bila narejena spodnja fotografija.

? (7. november 2009)

Dva posnetka, na katerih se zopet pojavi večji trikotni NLP, nastala sta v soboto 7. novembra, več informacij o kraju nastanka, pa še sledi.

 


OVNI USA 7.11.09 A VOIR !!
by tchikito
Polje z besedilom:  justa.4t.com                                                                                                                mail: justa.4t@gmail.com

Prevod in priredba besedila: justa.4t

Objavljeno: november 2009

 

Viri:

www.realufos.net

www.aliensthetruth.com

www.youtube.com

Www.dailymotion.com

www.ufocasebook.com

wWww.ovnisultimahora.blogspot.com

 

 

 

 

Dnevno sveže posnetke si lahko dnevno ogledate na strani

www.latest-ufo-sightings.net

 

Cincinnati, ZDA (7. november 2009)

Še en trikotni NLP, le da ima ta v sredini še eno luč. Taka formacija luči zelo spominja na znan objekt (spodaj), ki je bil fotografiran 29. novembra v Belgiji, med takratno "invazijo" NLP-jev.

London, Anglija (7. november 2009)

Posnetek trikotnega NLP-ja, narejen v soboto 7. novembra v severnem predelu Londona.

Cordoba, Argentina (1. november 2009)

Tukaj pa je sigurno eden najbolj nenavadnih posnetkov na tej strani, ki je nastal 1. novembra v turističnem kraju Cordoba v Argentini. Skupina prijateljev je na obali videla vzletati NLP oz mogoče tudi USO (Unidentified submerged object - neznani podvodni predmet). Na strani www.latest-ufo-sightings.net je ta video komentiral tudi domnevni udeleženec, eden iz skupine, ki je na posnetku.

Italija (8. november 2009)

Še en posnetek trikotnega NLP-ja, tokrat iz sosednje Italije. Video je nastal v nedeljo 8. novembra.

Free Web Hosting