NLP članki & teorije // NLP fenomen v Sloveniji

Intervju z varnostnikom (Thomas E. Castello) v podzemni bazi Dulce

(A Dulce Base Security Officer Speaks Out)

Polje z besedilom:  justa.4t.com                                                                                                                mail: justa.4t@gmail.com

O podzemni bazi Dulce (Nova Mehika, USA), je na justa.4t.com že objavljen članek (http://justa4t.ueuo.com/ufo/ar_0035-Podzemna-baza-Dulce-Nova-Mehika.htm), tukaj pa je prvi del intervjuja (nadaljevanje sledi v naslednjih dneh) z domnevnim varnostnikom (Thomas Edvin Castello) v tej bazi, ki je bil opravljen približno eno leto pred njegovim izginotjem, nekje na koncu sedemdesetih let.

 

Vprašanje: Kdaj natančno je bil zgrajen zgornji del baze znotraj gore Archuleta, ki je pod upravljanjem ljudi, zgrajen?

Odgovor: Slišal sem, da so vojaški inženirji začeli graditi bazo leta 1937-38, ki se je pozneje z leti povečevala, novejša dela pa so bila končana v letih 1965-66 in sicer z izgradnjo povezovalnih tunelov, med drugim tudi z bazo Page (Arizona), ki je ena najstarejših podzemnih objektov v Ameriki. Štiri podzemne baze v tem predelu Ameriko skupaj pravijo »PERICA«. Večina Indijancev, ki živijo v okolici baze (Dulce se nahaja v indijanskem rezervatu »Jicarilla Appache« se zavedajo bližine baze in znajo povedati marsikaj o nenavadnih bitjih, ki jih pogostokrat opažajo na tem območju, Bigfooti ipd. (Ta sklicevanja se nanašajo predvsem na zgornje etaže baze in ne na spodnje ekstremne etaže, ki vključujejo veliko naravnih jam, nekateri verjamejo da tudi veliko starodavnih sistemov predorov, vključno s predori osvetljeni s fosforjevim pentoksidom, katerega poreklo je neznano in naj se mu bi nezemljani (Greji) na veliko izogibali. Viri so nas obvestili (avtorje tega članka), da so nekateri od NORAD-ovih (Nort American Aerospace Defense Command) podzemnih objektov v Koloradu, zgrajeni na že obstoječih sistemih jam. To bi pomenilo, da sta Ray Palmer Richard Shayer imela prav, ko sta na sredini štiridesetih let pisala o vladnem iskanju antičnih podzemnih jam in sistemov predorov, ki jih bi pozneje uporabila (Ameriška vlada) za svoje potrebe.

Vprašanje: Za kakšne namene je bil zgrajen zgornji del baze Dulce? Ali ste seznanjeni z domnevno zelo učinkovito »bore or mole« napravo, ki jo je razvil Rand Corporation, ki je sposobna stopiti kamenje z uporabo jedrske energije (volframa)? (Nekaj več o tej napravi ter fotografije z domnevnega testiranja te naprave, najdete v članku o Dulce.)

T.C.: Kolikor sem zvedel od več starejših vzdrževalcev, je ta naprava stranski produkt razvijanja atomskega orožja z šestdesetih letih. Obstajajo tuneli, narejeni z napredno tehnologijo, ki pusti cev tunela gladko, kot spolirano črno steklo.

Vprašanje: Kdo je prvotno zgradil bazo Dulce?

T.C.: Same jame so naravnega izvora, uporabljali pa naj bi jih že stoletja tudi Reptili (Draco), saj se znotraj njih nahajajo tudi ledene jame ter jame katere so nasičene z žveplom, kar naj bi Reptilom več kot ustrezalo. Glede na načrte RAND Corporation, naj bi te jame pri gradnji podzemne baze večkrat širili. Velikost originalnih jam pod Dulce, se lahko primerja z jamami Carlsbad. (Jama Carlsbad uradno spada med največje najgloblje raziskane jame na svetu, kljub temu, da še ni niti do konca raziskana.)

Vprašanje: Zakaj točno se uporabljajo goveji, in človeški, organi, kot so; kri, analno tkivo, oči, reproduktivni organi, jezik ipd. – t.i. organi pridobljeni s pomočjo mutacij in križanj med govedo in ljudmi?

T.C.: Preberite tako imenovane dokumente Dulce (Dulce papers), za več informacij.

Vprašanje: Kdo upravlja razna elektro-magnetno kontrolirana zračna ali vesoljska plovila, ki so bila videna v okolici gore Archuleta, ljudje, nezemljani ali oboji?

T.C.: »Archuleta Mesa« je manjše območje. Plovila imajo shranjena v petih območjih. Eno je SE Dulce, drugo se nahaja poleg mesta Durango, Colorado, tretje pri Taos-u, Nova Mehika, glavna flota pa ima svoje mesto v podzemni bazi pod mestom Los Alamos.

(Opomba: Verjetno se besede Thomasa Castella nanašajo na t.i. »zvezno« floto. Sodeč po informacijah iz različnih virov, se zdi kot da je Dulce popolnoma obkrožena z (nezemeljskimi?) podzemnimi bazami , z vseh strani in da so podzemni prostori Dulce, ki je vseeno verjetno centralna baza tega sistema, le del tega ogromnega podzemnega kompleksa. Nekateri trdijo, da naj bi bil ta celoten podzemni kompleks v velikosti Manhattna. Nekateri podatki kažejo na to, da se nahajajo prostori, ki spadajo k bazi Dulce, nekaj sto metrov pod krajem Dulce in zaradi tega, naj bi ta baza dobila ime Dulce. Zaradi velikega varovanja, je očitno tudi Thomas Castello bil seznanjen le z določenim delom tega velikanskega kompleksa, ki se nahaja pod Dulce in njegovo okolico. Ne glede na aktivnosti, ki se tam dogajajo, drugi viri navajajo, da Dulce leži na križišču področij, na katerih delujejo nezemljani, in zdi se, da je center tega dogajanja v Los Alamos-u. Los Alamos, gorski predeli vzhodno ter jugovzhodno od njega in gozdovi Santa Fe-ja (Santa Fe National Forest), so zgleda glavno »gnezdo« Reptilov in Grejev v Severni Ameriki, čeprav obstaja tudi veliko število manjših »brlogov«, ki se nahajajo v podzemnem sistemu med Dulce in Območjem 51 (Area 51). Dulce zgleda, da je pomembna točka za aktivnosti Grejev ter Reptilov, za razvijanje oz obratnega inženiringa napredne tehnologije, medicinski center za obdukcije, raznega genskega eksperimentiranja, podzemnih terminalov, NLP fenomena itd.)

Vprašanje: Nekateri domnevajo, da nekateri subjekti v Dulce niso nezemeljskega porekla, in da so pravzaprav potomci reptiloidnih bitji (ali saurianov), kot so »Velociraptors ali Stenonychosaurus Equallus oz rase podobne njim, ki je bila opisana v tretjem poglavju Geneze.

T.C.: Da, nekateri »reptoidi« so avtohtoni na našem planetu. Vladajoči razred »nezemljanov« SO Reptili. Bela oz. bež bitja se imenujejo »Draco«, drugi Reptili so sivi in nekateri še rjavi. Njihove rase so že v starodavnih časih živela pod zemljo. Mogoče je bilo bitje »Drakonske« rase tisto, ki je skušalo Evo v raju. Reptili upravičeno menijo, da so prvotni naseljenci Zemlje, morda so oni tisti, ki jih imenujemo padli angeli, morda pa tudi ne, vsekakor pa smo oboji prebivalci istega planeta.

Vprašanje: Nekateri, ki se ukvarjajo s to tematiko, mislijo, da so tako imenovane podzemne »E.T.« baze in tuneli mogoče tam že tisočletja, naredile naj bi jih starodavne rase, ki so zgleda imela precej napredno tehnologijo in so bila uničena od »božanstev«, s katastrofo, ki so jo sprožili, medtem ko so skušali združiti svojo znanost in tehnologijo z okultnim (nadnaravnimi silami). Na primer, nekateri domnevajo, da obstaja verjetnost, da je fenomen Bermudskega trikotnika rezultat eksperimenta v Atlanti, ki je ušel iz vajeti in je povzročil anomalije v prostoru in času, kar je povzročilo elektro-magnetne napake v Bermudih, potem ko so po nesreči »usmerili« velike količine energije v svet, ki ga zaenkrat še zelo slabo poznamo. Ali bi po vaših izkušnjah lahko potrdili ali ovrgli to možnost?

 T.C.: O tem nisem prepričan, vendar kar se teh »nezemljanov« tiče, oni se imajo za prvotne naseljence.

Vprašanje: Kje se nahajajo mali nezemljani imenovani Greji (Grey)?

T.C.: Delajo za »Draco« in od njih so tudi kontrolirani. Obstajajo pa še druga bitja, ki imajo kožo sive barve, ki niso v povezavi z »Draco«.

Vprašanje: Si kdaj govoril s kakšnim »nezemljanom« v bazi?

T.C.: Ker sem bil višji varnostni tehnik v tej bazi, je bila moja vsakodnevna naloga tudi komuniciranje z njimi. Najsi bo šlo o problemih z varnostjo ali video kamerah, jaz sem bil tisti, ki so ga poklicali. »Delovna razred« Reptilov je tisti, ki je večini opravljal fizična dela v spodnjih etažah Dulce, o teh delih pa so odločali beli »Draco«. Ko je kakšen človek, zaposlen v bazi, povzročil kakršen koli problem pri tem delu, so Reptili, skupaj z glavnim »Draco« v bazi, kontaktirali mene. Včasih se je zdelo, kot da se ti problemi vlečejo v neskončnost. Nekaj zaposlenih ljudi se je večkrat zamerilo tej delavni kasti Reptilov, kdaj po neumnosti, kdaj s slabim odnosom in intervencija varnostnikov in s tem tudi mene, je postala bistveno orodje za preprečevanje nesporazumov. Največji problem so bili zaposleni ljudje, ki so, kot bedaki, sprehajali okoli, blizu »OFF LIMITS« območjih, kjer si bili »nezemljani«. Verjetno je v človeški naravi, da je radoveden in da ga zanima, kaj se dogaja v tistem, za ljudi, zaprtem območju. Velikokrat se je tudi zgodilo, da je kdo našel način, da obide zapore ter šel naokrog. Kamere, v bližini vhoda ponavadi ustavi nezaželjenega, preden se znajde v resnih težavah, vendar sem vseeno nekajkrat tudi osebno posredovati pri vrnitvi.

Vprašanje: Ali obstajajo tudi drugi kraji, ki so povezani v sistem podzemnih tunelov, razen tistih, ki ste jih omenili? In če je tako, kje so vhodi?

T.C.: KJE?? POVSOD!! Križajo svet podolgem in počez kot neskončna podzemna avtocesta. Obstaja ena »podzemna cesta« za avte, tovornjake ipd. za električne motorje, ena pa za hitro potovanje tranzita in potnikov z hitrimi vlaki. To svetovno omrežje tunelov se imenuje »Sub-Global System«.

(Opomba: pod-globalni sistem ter ima vstopne-izstopne točke v vsaki državi. Obstajajo tuneli, ki »izstrelijo« vlake z neverjetno hitrostjo, ki se lahko primerja z hitrostjo zvoka, z uporabo magnetne in vakumske metode. Del vašega vprašanja se nanaša na vhode v ta sistem. Najlažje odgovorim, da se nahajajo v vsaki izmed držav v ZDA. Pogosto so vhodi prikriti z različnimi dejavnosti, npr. kamnolom ali kakšna rudarska podjetja, drugi vhodi pa so na voljo v vojaških oporiščih. Nova Mehika in Arizona imata največje število vhodov, sledijo ji Kalifornija, Montana, Idaho, Kolorado, Pensilvanija, Kansas, Arkansas in Missouri. Od vseh zveznih držav, imata Florida in Severna Dakota najmanjše število vhodov. Wyomin ima cesto, ki je speljana naravnost v tunel. Ta cesta ni več v uporabi, lahko pa bi se ponovno odprla, če bi se za to odločili in to z minimalnimi stroški. Ta vhod v sistem se nahaja v bližini Brooks Lake. )

Vprašanje: Obstajajo kakršnekoli baze v zvezni državi Utah? (Thomas je omenil nekaj območij, ki obkrožajo Utah; Colorado, Nova Mehika, Arizona, Nevada in Idaho ter so povezane s podzemnim sistemom. Vendar pa Utah, glede na vire, stoji na območju v katerem se nahaja eden največjih naravnih sistemov jam v Severni Ameriki, ki naj bi segale od Western Rockies pa vse do kotline Bonneville.) Ali ste zasledili karkoli o domnevnem podzemnem obratu pod gorovjem Wasatch?

T.C.: Salt Lake, območje okrog jezera Powel (Lake Powell), Dark Canyon, Douway Grounds, Modena, Vernal. Vse te lokacije imajo izhode iz sistema in razni drugi kraji prav tako.

(Opomba: Obstajajo številne govorice o starodavnih tunelih, na katere so naleteli, pri kopanju podzemnih etaž pri za industrijske in trgovske objekte v Salt Lake City. Različne zgodbe, ki obkrožajo ta najdišča so: raziskovalci, ki so vstopili v jame in se nikoli vrnili, poročila o ljudez, ki so podobni kuščarjem, poročila o Grejih, ki skupaj z ljudmi upravljajo elektronske naprave in ogromnih gradbenih projektih v velikih jamah pod gorami na vzhodni strani mesta, poročila o ljudeh, ki so del azijskega »kraljestva Agharti«, ki ima kolonije v teh jamah – in so v sporu z Reptili, Greji in skupino ljudi, ki sodeluje s fašisti iz podzemnega omrežja velikih objektov pod območjem Neu Shwabenland na Antarktiki, poročila o možeh v uniformah, ki so jih videli marširati po celikih podzemnih dvoranah, pri sebi pa so imeli avtomatsko orožje »uzi«, poročila o jaških, ki jim ni bilo videti dna, velikih osvetljenih tunelih, dovolj velikih, da bi skozi njih šel pol-tovornjak; dele tunelov, ki so na prvi pogled imelu trdno steno, kljub temu bi lahko vsakdo dal roko skozi njo; prostore, ki so se svetili v čudno zelenkasto fosforescentni barvi; ugrabljence, ki so bili odpeljani dol in so srečali različne vrste nezemljanov; leteči diski, ki so lebdeli nad gorovjem vzhodno od mesta in so, kakor je zgledalo, napadali prihajajoče NLP-je nad dolino; fanatiki na srednji svet, ki so bili v določenih jamah in so poročali divje zgodbe o več sto kilometrov predorov, ki spominjajo na labirint; poročila o povezavah med temi podzemnimi jamami ter kanalizacijskim sistemom mesta, predvsem pod samim centrom mesta; poročila o dejavnosti nezemljanov, ki so zelo podobna tistim iz podzemne baze Dulce; poročila o ogromnih kompleksih jam, ki segaje vse preko meja države v vseh smereh – ogromno mrežo, ki povezuje podzemni sistem v Nevadi, s tistim v Novi Mehiki. Obstaja znana zgodba, ki pa se v javnosti ne pojavlja velikokrat – obstajata dve verziji, obe sta lahko resnični. V eni verziji, je delavec pri »Momom Temlpe«, prodrl v podzemni tunel pod trgom v mestu Salt Lake City ter hodil še nekaj časa mimo vrste podzemnih katakomb, dokler ni naletel na kuščarju podobnega človeka. Stvor ga je poskušal napasti, vendar je delavec pobegnil in uspel priti nazaj na površje. Zgodba se je kmalu razširila med ljudmi in kmalu potem je vlada zaprla in zapečatila vse vhode v ta podzemni sistem. Verjetno je bilo kar nekaj vročih razprav o tem, kolikšen del sistema lahko ta bitja kontrolirajo. Do podobnega spora je očitno prišlo tudi na jugoahodu, kjer je cerkev LD,S za potrebe skladičenja, ohranila velik star objekt, pod goro Granite v kanjonu Little Cottonwoo, ki spada v okviru zgornje ravni velike mreže jam. CIA in Greji so prevzeli nadzor nad večjim delom jam, globlje v gori in CIA je naročila delavcem v skladišču naj se izogibaju temu območju, češ da ga Ameriška vlada sedaj uporablja za potrebe državne varnosti in da je njihova patriotska dolžnost, da o tem ne govorijo. Druga verzija te zgodbe se dogaja v bližini kina, ki se nahaja čez cesto od Crossroads Mall, južno od trga, v času ko so v Crossroads Mall potekala prenovitvena dela in izkopavanja. Delavec je vstopil v tunel in kmalu naletel na kači podobnega človeka, premišljeno se je umaknil in povedal sodelavcem kar je videl. FBI in/ali lokalna policija so prišli kmalu zatem zapečatili tunel. Ena druga zgodba govori o mladeniču, ki je skupaj s svojim prijateljem z »pick-upom« izvlekel pokrov, ki je pokrival nek jašek. To se je dogajalo v bližini Crossroads Mall in trga. Sprehodila sta se skozi labirint podzemnih prehodov in prišla do jaška, ki je vodil nižje do petih manjših »sob«, eno pod drugo. Iz najnižje sobe je bil speljan rov južno v večjo sobano v kateri se je nahajal večji osvetljen jašek, ki mu ni bilo videti dna. V sobi je bilo videti tudi odtise stopal, s tremi prsti in dvoje pet. Nekateri viri govorijo, da so zgodnji naseljenci na tem območju, ki so raziskovali te tunele, prišli v stik in se v nekaterih primerih tudi pridružili nekakšnim podzemnim kolinijam Telosianov, Aghartov, Melchizedekov ter Majev, pod ravnino in dolino Salt Lake ter pod Westeren Rockies. Ti podzemni prebivalci naj bi v preteklosti sporazumno določili delitev ozemlja z Reptili in Greji, vendar so pozneje nezemljani začeli posegati po njihovih ozemljih pod zahodnjim delom Westeren Rockies, na začetki 20. stoletja. Te grožnje so bile začetek spopadov med različnimi vrstami – humanoidi (Teros) in reptiloidi (Deros), v podzemnem sistemu v Severni Amerki, ki so pozneje v 20., 30. in 40. letih še narasli. Ti ljudje naj bi bili med seboj v stiku prek kolektivnih misli in odločili so se, da je edini možni način, da »spremenijo« reptiloide v čustvena bitja in s tem končajo nemire, ta, da jim dovolijo dostop do skupne zavesti.Reptiloidi pa so, ko so enkrat dobili dostop, takoj začeli z izkoriščanjem kolektivnih misli in začeli uporabljati za nadzor nad ljudmi, na podlagi podzavesti. To se je verjetno zgodilo zato, ker so bili reptiloidi in Greji že del istega uma oz kolektiva, da so med seboj lahko komunicirali, istočasno pa je bil ta »kolektiv« veliko bolj zapleten in naprednejši kot tisti, ki so ga takrat uporabljale človeške kolonije v podzemlju. To kaže na to, da je um Reptilov popolnoma neobčutljiv za skrbi in sočutje človeka. Posamezni reptiloidi, ki delujejo ločeno od kolektiva, so se nekateri tudi »udomačili« z človeškim kolektivom in lahko bivajo v sožitju, če ne celo prijateljstvu. Kar kaže na to, da če se te, nečloveška bitja, loči od njihovega kolektiva, se jih lahko nanovo »programira«, da začnejo kazati določeno stopnjo čustev, vendar je treba v teh primerih pozorno spremljati njihov razvoj in vedenje. Če ima Ameriška vlada opravka z podzemnimi nezemljani, bi mogla biti edina ponujena opcija brezpogojna predaja in če ta ni sprejeta, bi bila upravičena uporaba direktne vojaške sile, še posebno glede na številne ugrabitve, ki se stalno dogajajo.Večino sporazumov, ki so bili sklenjeni med humanoidi in reptili »tam spodaj«, je propadlo. Še posebej po vojni »Groom« leta 1975 in vojni »Dulce« leta 1979, ko so večino podzemnega prostora ameriške vlade prevzeli Greji. Nekateri viri pravijo, da so nezemljani še posebej izkoristili vojno v Dulce in takrat osvojili več starejših podzemnih kolonij. To je očitno povzročilo razkol v kolektivu »Ashtar« (humanoidnem kolektivu), tako da so se številni humanoidi in hibridi odcepili in se pridružili federaciji »Andro – Pleiadean« in mnogo reptiloidov in »brezsrčnih« humanoidov se je pridružilo imperiju Draco – Orion. Sistem Sirius-B, ki je bil – poleg »Arcturus-a« in »Sol-a«, glavni center aktivnosti »Ashtar«, pa je od takrat razdeljen med dvema si nasptornima »Ashtarian« silama in po nekaterih »kontaktih«, naj bi med njima že več let potekala vojna prek celega sistema Sirius. In izgleda, da so obe diviziji v podzemnem sistemu Severne Amerike; humanoidi in reptiloidi, skupaj opravljale svoje dejavnosti v podemnih bazah, preden je izbruhnila vojna v Dulce, leta '79. Vojna v Dulce pa je bila samo vrh ledene gore, saj so tamkajšnji dogodki povzročili verižno reakcijo po celem podzemnem sektorju ter bojda tudi po celi galaksiji. Preden je prišlo do delitve, so bili reptili povabljeni k sodelovanju v »mirovne pogovore« v Telosu in drugod, kot dejanje dobre vere, ampak reptiloidi in Greji so bili bolj zainteresirani za širitev njihovega imperija in ugoditi lastnim interesom po osvajanju, kot pa za sprejetje miru, vendar so vseeno pristali na mirovno pogodbo, ki pa so jo prej uporabili za kakšno manipulacijo. Vendar ne glede na vse nasptorja, še vedno obstajajo ostanke starega sodelovanja, ki potekajo v podzemnih skladiščih v bližini Paradoxa, Nevada, kjer kolektivistični humanoidi in reptili iz Siriusa in Sola še vedno ohranjajo nujno sodelovanje – v upanju da bi vzpostavili kontrolo nad globalnim sistemom, vendar je pa veliko število humanoidov v podzemnih sistemih, ki so še vedno v vojni z kolektivističnimi – »interventionističnimi« Reptili, ki bi radi »prilagodili« humanoide sebi v prid, z prevaro kolektivnega uma, vohunjenja in nadzora uma. Nekaj »kontaktov«, kot so Alex Collier, Ray Keller, Stan Johnson in drugi, trdijo, da se je konflikt v Siriusu, med »Andro-Pleiadeani« in »Draco-Orion«, sedaj razširil v sistem »Sol«. Tako sta se dve zvezdni velesili osredotočili na najbolj strateški sistem, da bi zaščitile svoje interese, da ne bi bile »spreobrnjene« od nasprotne strani.

Vprašanje: Ali so tuneli pod goro Archuleta povezani s podzemnimi sistemi, ki naj bi, po trditvah, sevali, v gori Shasta v severni Kaliforniji?

T.C.: Da. Gora Shasta je eno izmed zelo pomembnih mest nezemljanov, kjer se srečujejo rasa »Elder«, Reptili ter ljude. Po predsedniku Grover Clevelandu, so vsi ameriški predsedniki morali obiskati Telos City. Truman naj bi obiskal Lowe Realms, kjer naj bi srečal »Kralja sveta« in mu predal »ključe ZDA«.

(Opomba: Srečanje predsednika, z vladajočim ali ne, Aghartskim »Kraljem«, ki naj bi si lastili močnejšo tehnologijo in orožje in katerih nameni takrat niso bili znani, bi bilo, brez dovoljenja Kongresa, šteto za veleizdajo. Vendar so lako, nekateri posamezniki, ki so bili zaposleni v vojaški industriji, to naredili, na svojo lastno pobudo in v tem primeru brez dovoljenja Kongresa ali Senata, saj se pri tem ni štelo, da predstavljajo vlado ZDA in je bila to njihova ustavna pravica. Vse kaže na to, da sta na ameriških tleh dva »naroda«. Prvi so ti, ki so javno edini poznani, na kratko Američani kot jih vsi poznamo, potomci očetov države in ti naj bi tudi sestavljali volilno telo, drugi pa naj bi bili podzemni predstavniki fašistično-bavarske lože, potomci nacistom, ki naj bi tudi v resnici vodili državo, na njenih tleh. Nekateri napovedujejo neizogibno »državljansko« vojno, med volilci te »nadzemeljske javne« vlade ter združenjem te fašistične lože in Reptilov, ki si prizadevajo za Novi svetovni red (New world order). Slavne vizije, ki jih je imel George Washinghton v dolini Forge (Valley Forge) leta 1777, naj bi bile v povezavi ravno s to vojno in naj bi se, glede na njegova videnja, posledično končala z zmago Američanov. Ne smemo pozabiti, da naj bi NWO (Nov svetovni red) in njegovi gospodarji (Draco) nameravali postopno »zmanjšati« število prebivalcev na površini tega planeta in podzemlja ravno tako. Povzeto po obveščevalnih podatkih ameriške mornarice (Navy), nameravajo desno in levo krilo jam obrniti eno proti drugi in povzročiti medsebojne spopade in zmanjšati število prebivalcev v podzemlju in tako uvesti absolutno globalno kontrolo bavarskih fašistev in rase Draco.)

Truman naj bi tako prejel zagotovilo, da bo Amerika dobila nova visoko-tehnološka znanja in pomoč pri zmagi nad vsemi njenimi sovražniki na Zemlji. Nato naj bi spoznal nezemljana Samaza in Khoach, z planetov Bootes in Tipthon (Draco), oba naj bi bila reptilska »kralja« oz ambasadorja. Truman je posodobil t.i. »100 pogodb« (100 Treaty – ki so začele nastajati leta 1933, predsednik Roosevelt) in zahteval novejšo magnetno tehnologijo, informacije o vesolju ter udeležbo pri eksperimentiranjih. Khoach se je v celoti strinjal, Samaza pa le delno, zamenjal je »talce« za genetske eksperimente in napredno magnetno tehnologijo, dal pa je veto na delitev znanja o vesolju in orožja.

Vprašanje: Ali ste opazili kakšne predstavnike vplivnih prosto-zidarskih lož, »Rosicruians-e« ali jezuite v podzemnih kompleksih ali/z nezemljani?

(Opomba: To vprašanje je postavljeno na predpostavki nekaterih raziskovalcev, da so se v veliko število prostozidarskih lož, od leta 1776, infiltrirali bavarski iluminati. Zadnje čase naj bi bile večina lož pod vplivom bavarske lože, eden prvih članov te lože pa je tudi škot Rite Masonry, ki naj bi deloval tudi v jezuitskem kampu Clermont v Parizu. Rite se je zavzemal za: končanje suverenih nacionalnih oblasti in uveljavitev skupne svetovne politike; uničenje vseh verstev, še posebej judistično – krščansko gibanje ter za uničenje osnovne strukture družine, ki bi jo zamenjala »državna« kontrola otrok, itn., tako je poskušal uničiti večino takratnih lož, ki so bile tradicionalno protestantsko – krščanske. To vprašanje je bilo postavljeno tudi na trditvah bivšega prosto zidarja lože »33rd degre Mason« (Loža 33. stopnja), Jamesa Shawna, da je glavni »štab« Rita na škotskem, »House of Temlpe«, napolnjen z raznimi vrstami znakov oboževanja kač, ki so v obliki fresk, rezbarij, kipov ipd., ki prokazujejo določene številke. Po tem, kakršne informacije sem prejel od svojega vire, ne samo, da obstajajo tudi lože, ki imajo številke pod 33 stopnja, ampak je celo loža »33. stopnja« razdeljena na dva dela, 33. stopnja (33rd degree) in 33.+ stopnja (33+ degree). Za namen iniciacije, naj bi novincem dali Biblijo ali križ, z namenom, da pljunejo nanj. Če tega ne naredijo, jih sprejmejo v ložo »33rd degree«, če pa naredijo to vrsto bogokletnosti, so sprejeti v ložo »33+ degree«, ki je pozicijonirana višje in ima kontakte »Ashtarian« humanoidi in Reptili ter pripadniki »Kačjega kulta« (Serpent Cult) na drugih planetih in verjetno tudi v drugih dimenzijah. En vir me je obvestil, da je bivši predsednik George Herbert Walker Bush – ki je bil pred tem mandatom šef MJ-12, bil pripadnik lože »42nd degree« (42. stopnja), lahko pa da je od takrat naprej napredovalv še višje stopnje. Verjetno je tisti, ki ima najvišjo stopnjo, sam »kralj« Draco-nov oz kakršen koli naziv ima voditelj imperija Draco.)

T.C.: Da, sem, vendar je to vse kar bom povedal o tem obširnem vprašanju. Nisem prostozidar ali član katere koli druge tajne »brotivščine«. Obstaja samo ena organizacija, v ZDA, katere sem član in to je skupina imenovana »Central Unit« (Centralna enota). In s ponosom povem, da sem član »Sub-Galactic League« Kosta Rike.

Vprašanje: CIA in »nezemljani« naj bi, na Luni in tudi Marsu, že zgradili baze. Je kaj resnice v tem?

T.C.: Slišal sem že za to, vendar nisem nikoli videl kakršnega koli dokaza o tem. »Nezemljani« naj bi domnevno imeli baze na kar nekaj Jupitrovih in Saturnovih lun. CIA izvaja svoje aktivnosti tudi v drugih državah, vendar še nisem slišal, da bi izvajali svoje naloge tudi na drugih planetih.

(Opomba: Mogoče bi morali to vprašanje napotiti na agencijo NSA, ki je nadrejena CIA-i in katera domnevno upravlja s »črnim računom za NLP-je« (black-budget UFOs).)

Vprašanje: Ali ste slišali za kakšne namige ali govorice, da se pod spodnjo, sedmo etaži (ultra-7), v bazi Dulce, nahajajo še kakšne etaže in če so, kam naj bi vodile in kaj naj bi tam bilo?

T.C.: Da. Vaše ugibanje je tako dobro kot moje. Seveda je bilo veliko govoric o tem, ampak to še ne pomeni, da je res še kaj tam spodaj. Videl pa sem dvigala, ki niso bila dostopna vsem, samo tistim, ki so imeli »UMBRA« ali višje dovoljenje za dostop. O tej bazi so zaposleni vedeli samo, kar so morali vedeti, za svoje delo. Jaz sem imel dovoljenje »ultra-7«.

Vprašanje: Nekateri viri trdijo, da je Ameriška vlada razvila svoje diskasto plovilo, s pomočjo nacističnih znanstvenikov, ki jih je zajela v 2. svetovni vojni in njihovega tajnega progama eksperimentiranja z anti-gravitacijo. Ste slišali kaj o tem?

T.C.: Ko sem delal v varnostni kontrolni sobi, sem slišal veliko govoric o tem, vendar nikoli nisem videl dokaza, v zračnih silah (Air Force) pa sem enkrat videl film, na katerem je bilo plovilo podobno plovilu »Adamski«, ki je imelo svastiko ob strani.

(Opomba: R.J.M. iz Pensilvanije je 31.1.'91 v pismu napisal, da ima veliko pristnih posnetkov NLP-jev in da ima tudi »The Secret land (1947), kjer kaže Bunger Oasis (nacistična ekspidicija na Južni pol) in naciste, ki poročajo, da so na Južnem tečaju našli toplo ozemlje. Tam naj bi proti koncu vojne »zadnji nacistični bataljoni« z velikimi izgubami premagali staroselce in se potem tam naselili in ustvarili nacistično kolonijo v gorovju Neu Schwabenland (glede na uradno zgodovino, ni znano kaj se je zgodilo s to odpravo na Južni pol). Vprašanje: Zakaj bi Adolf Hitler in Eva Braun naredila samomor, potem ko je porabil toliko energije da je odstranil veš kot 5000 nacističnih uradnikov, za katere je sumil, da so bili povezani s poskusom atentata na njega v bunkerju »Wolf«, še posebno če bi imel možnost pobeniti v skrivno nacistično bazo na Antarktiki. V marčevski (18.marec 1994) številki revije »The plain dealer« (Cleveland, Ohio) je izšel člank z naslovom »Doctors find burnt body could not be Hitlers« (Zdravniki so odkrili, da zgorelo truplo ne more pripadati Hitlerju). Francoski forenziki so ugotovili, da zoglenelu truplo ni Hitler in so bila poročila o samomoru ponarejena s strani ruske vojske, da bi zadovoljili diktatorja – Stalina. Truplo naj bi bil v bil v resnici neznan Nemški vojak, francoski forenziki pa so po dveh letih preučevanja obdukcijskih dokumentov, ki so jih napravili v ruski vojski v dneh po padcu Tretjega rajha, ugotovili, da ima to truplo en zob preveč in samo en testis. Noben nemški zdravnik, ki je kadarkoli pred smrtjo pregledal Hitlerja, ni poročal o teh anomalijah.Zanimivo je tudi to, če vzamemo primer ene najbolj znanih ugrabitev »nezemljanov«; Barney in Betty Hill, ki sta se pod hipnozo spominjala, da so ju ugrabili Greji z Zeta Reticule in eden izmed prisotnih na NLP-ju, naj bi bil tudi človek, katerega odprava naj bi zelo spominjal na nacista. Ta ugrabitev se je zgodila približno 15 let po padcu Trejtega rajha. Vse kaže na povezavo med temi dogodki na Antarktiki in dogajanjem v Dulce in na druge nacistične povezave: Nemški »turisti« naj bi raziskovali Novo Mehiko in njene rudnike ter kupovali ozemlja in pravice za mineralna najdišča, malu pred koncev 2. svetovne vojne.

Vprašanje: Ali ste imeli dostop do kakšne nezemeljskega plovila? Ste bili v notranjosti kakšnega?

T.C.: Da, pogosto sem jih videl v zato prirejenih hangarjih, kar nekaj jih je. Glavna flota je nastanjena pri Los Alamosu. In da, bil sem v nekaj plovilih. Dvoje reči mi je najbolj ostalo v spominu: tla so imela čuden gobast občutek in osvetlitev je bila nenavadna rožnato – vijolična. Posadka je povedala, da tla postanejo med letom brazdasta in vijolični svetlobni odtenek se spremeni v svetlo modro – belo barvo. Celotna notranjost zračnega plovila je po velikosti precej manjša od velikosti povprečnega človeka, prostori so ukrivljeni in ozki vendar ko si znotraj, se nekako zdijo večji kot so. Nekateri bolj odmaknjeni prostori zgledajo skoraj »živi«. Vendar pa nikoli nisem bil v plovilu, ko je bil vključen, kaj šele, da bi letel z njim.

Vprašanje: Ali mi lahko poveste več informacij o Reptilih, s čim se ukvarjajo v 6. etaži (level 6 – območje imenovano »Nightmare Hall«)?

T.C.: Njihova delavska kasta opravlja vsakdanja opravila, čisti tla iz lateksa, kletke, prinaša hrano lačnim ljudem ter drugim vrstam. Njihova naloga je ustvariti pravo mešanico med tipom bitij ena in dva, ki jih je ustvarila rasa Draco. Delavska kasta opravlja svoje naloge tako v laboratorijih kot tudi v računalniških bazah podatkov. Na splošno rečeno, rasa reptilov je dejavna v vseh etažah baze Dulce. Obstaja pa tudi nekaj drugih »ras« nezemljanov, ki opravljajo svoje aktivnosti v vzhodnem krilu šeste etaže (brez dvoma v teh aktivnostih sodelujejo tudi Nordijci). Ta del baze je znan pod imenom »nezemeljski del« (the alien section). rasa Draco pa je nesporno glavna v peti in šesti etaži, ljudje pa so drugi poveljujoči v verigi. Pogosto sem se prepiral z enim pomembnejšim »šefom« rase Draco, njegovo ime se težko izgovori: Khaarshfashst (izgovori se »kkhhah-sshh-fahsh-sst), jaz sem ga pogosto klical »Karsh«, kar mu ni bilo všeč. Drakonski voditelji so v pogovorih z ljudmi zelo formalni, ker nas imajo ta prastara bitja za nižjo raso. Karsh mi je pravil »Leader Castello« (Voditelj Castello), vendar je bilo to uporabljeno na sarkastičen način, njihova delavska kasta pa je dokaj prijazna, dokler jim dovoliš, da oni prvi spregovorijo in odgovorili bojo, če jih spoštljivo nazoveš. So zelo previdna bitja, ki večino ljudi vidijo kot sovražnike njihove rase in so vedno videti presenečeni, ko vidijo, da je veliko ljudi odprtih in zaupanja vrednih, vendar se ne družijo z ljudmi po končanem delu. Prepovedano je tudi pogovarjanje z vsemi nezemeljskimi rasami (na hodnikih in v dvigalih) brez službenega razloga, ljudlje se lahko prosto pogovarjajo med sabo, nezemljani med sabo in to je to. Na delovnih postajah pa je to malo drugače, v laboratorijih na primer, velja »svoboda govora«, od tam lahko prosto vstopamo v vse baze podatkov in ni nobenih omejitev glede druženja med rasami, vendar se vse obrne, ko si enkrat zunaj na hodnikih, vsi pogovori postanejo striktno formalni. Večkrat sem moral aretirati kakšnega človeka, preprosto zaradi tega, ker je začel pogovor z nezemljanom. To je čuden kraj.

Vprašanje: Kaj, v bazi Dulce, vam je dalo vedeto, da je tam nekaj narobe? Zdi se, da je ta kraj naravnost grozljiv in ni treba biti Einstein, da bi vedeli, da je to prizorišče zločinov. Zakaj ste potrebovali toliko časa?

T.C.: Vedeti morate nekaj stvari in sicer, da sem zaprisegel, pod smrtno kaznijo, da ne glede na to, kaj bom videl in slišal, ne bom nikoli razkril nobenih informacij. Podpisal sem tudi izjavo, da se bom odrekel življenju, če bom spoznan za krivega »izdaje« in v bazi Dulce je izdaja VSAKRŠNO izdajanje informacij, o dnevnih aktivnostih v tej ustanovi, izven baze. Ko sem začel delati tam, je bila v veljavi politika, da vsak zaposlen seznanjen le z informacijami, ki jih potrebuje za svoje delo (»need to know« policy). Nadrejeni (»honchos«) nam je povedal, da je to »Tri-Biotransfer« ustanova z napredno tehnologijo, ki se uporablja za za »pridobivanje« naprednega znanja o medicini in psihologiji, kar je, bolj enostavno rečeno, da izvajajo tvegane poskuse z človeškim življenjem, samo da bi videli, kaj se bo zgodilo. Če se na tržišču pojavi kakšno učinkovito novo zdravilo, je rečeno, da je to del večletnega dela v kakšnem znanem medicinskem laboratoriju. Resnična zgodba, o zdravilu, ni nikoli razložena. Konec koncev, podzemna baza Dulce je SKRIVNA ustanova in ti ljudje so zelo dobri v tem kar delajo. Ne povejo resnice o nesrečnih ljudeh, ki končajo v »Nightmare Hall«. Jaz sem delal z nezemljani in glede na vse to, bi morali imeti predstavo o tajnosti in varnosti v tem kraju. Da, vem da to ni običajna vrsta bolnišnice, vendar sem na začetku verjel oz nasedel vsemu. Vsakodnevno sem bil v dvigalih, prek interkoma, opozorjen, da se tu opravljajo visoko tvegana medicinska tertiranja novih zdravljenj in zdravil za duševne bolezni in da naj ne govorimo z osebami v bazi, ker lahko to uniči leta raziskav. In tako sem ravnal smiselno, če so zdravniki rekli, naj ne govorim z njimi, zakaj bi jaz potem uničil leta delikatnih raziskav. Vendar en človek mi je vseeno padel v oči. Nenehno je ponavljal, da je njegovo ime George S***, da je bil na silo ugrabljen in da je prepričan, da ga kdo išče tam zunaj. Nevem zakaj mi je ostal v spominu, razmišljal sem, da ta človek sigurno ne izgleda nor. Naslednji teden sem prepričal svojega prijatelja, policista, da pogleda na postaji, če ima policija kakšne zapiske o tem človeku. Imel sem grozen občutek, ko je računalnik potrdil, da je George S. pogrešan in policaj je mislil, da je to le še en človek, ki se je naveličal dnevne rutine in »zbežal«. To je bil začetek. Naslednji ponedeljek, sem iskal George-a, ampak ga ni bilo več tam in nobenih evidenc nisem našel, v katerih bi pisalo, kaj se je zgodilo z njim. Kmalu zatem je prišel do mene drugi varnostnik in rekel, da se hoče eden od zaposlenih v laboratoriju sestati z nama v enem od tunelov (neuradno) in ker sem bil radoveden, sem pristal.  Istega večera, okrog devete ure, smo se dobili, zaposleni v laboratoriju ter moj sodelavec (varnostnik) sta rekla, da se zavedata nevarnosti, ki nam preti, vendar mi želita pokazati nekaj reči, za katere mislita, da bi jih moral videti. Pokazala sta mi kartoteke, ki so dokazovale, da je veliko ljudi, ki so bili zaprti v celical v Nightmare Hall, pogrešanih. Imela sta časopisne izrezke in celo fotografije, ki sta jih nekako pretihotapila v bazo. Nekatere od teh ljudi sta nameravala pretihotapiti ven iz baze, ne da bi jih jaz prijavil nadrejenim. Videl sem stran na njihovih obrazih, k osta govorila o tem. Eden je izjavil, da bi raje izgubil življenje reševanjem teh ljudi, kot pa izgubil dušo s tem, da ne naredi nič in da izjava me je prepričala. Povedal sej jima o Georgu in o tem, kaj sem našel o njem. Po nekaj urah smo si obljubili, da bomo poskušali razkriti bazo Dulce v javnosti.

T.C.: Ime Nightmare Hall je opisovalno, ampak najverjetneje ima tudi »navadno« ime, kako se kliče to območje?

Vprašanje: V načrtih je bil imenovan »The Vivarium«, kjer je baza Dulce opisana kot varovana ustanova za shranjevanje vseh vrst bioloških oblik, v vladnih poročilih pa je opisana kot privaten podzemni bio-terminal, z nastanitvijo živali (ribe, perutnina, plazilci) ter ljudi. Vendar ko enkrat VIDIŠ ta »terminal«, je opis »Hala Nočnih mor« veliko bolj natančen. »Nastanitev« zaprtih ljudi v Nightmare Hall ne kažejo niti približno tako lepe podobe, kot je opisana v načrtih.

You mentioned one reptilian leader, Khaarshfashst, do you know any thing about him, like where is he from? Is he from Earth or some other planet?

Vprašanje: Omenili ste enega izmed vodij Reptilov, Khaarshfashst-a, ali veste karkoli o njem, na primer od kje prihaja? Ali je z Zemlje ali katerega drugega planeta?

T.C.: Njegovo ime pomeni »varuh zakona«. Imena dobijo, ko dosežejo določeno »starost zavesti«. Ne priznavajo časa, kot pomembnega dejavnika v zavedanju, tako kot je to v navadi pri ljudeh. Ko dosežejo to starostno zavest, takrat nastopijo v fukncijo, ki jim je bila določena in takrat si izberejo ime oz pustijo komu, da ga izbere namesto njih. Njihovo ime vključuje njihovo fukncijo ter nekaj dodatnih črk, ki si jih sami izberejo. Ker ime Karsh pomeni varuh reda, to ime vključuje »kaash« - kar pomeni varovati oz hraniti, v »Akashi« jeziku ter »fashst« - kar pomeni zakon, red. Reptili imajo v navadi, da so zelo skrivnostni glede svojega kraja rojstva, kajti za njih je rojstvo eden najsvetejših obredov v življenju. Zemljo imajo za njihov domač planet, čeprav je kar nekaj Reptilov, ki niso tega mnenja in mislijo, da prihajajo z nekega drugega sistema ozvezdij znotraj Rimske ceste. Ta sistem zvezd in planetov se imenuje »Planeti pripadnosti« (Planets of the Allegiance), v katerega naj bi spadala tudi Zemlja in ta sistem naj bi bil osnovan glede na trgovske povezave med planeti. Natančnejših informacij o tem sistemu in planetih v njem nimam, to je vse kar sem uspel izvedeti, zaradi »need to know« politike in jaz nisem »potreboval« teh informacij.

Vprašanje: Ali se je katera od delavskih kast pridružila uporu? Nam lahko daš kakšna imena?

T.C.: Nekaj članov reptilskih vzdrževalcev nam je dalo vedeti, da vedo, da nameravamo sabotirati aktivnosti v šesti in sedmi etaži. Eden izmed njih, Schhhaal, je na skrivaj sestavil majhno skupino Reptilov, z istimi nameni.

(Opomba: Obstajajo podobnosti med to zgodbo in scenarijem mini serije »V« na NBC. Mnenja sem, da je originalni avtor V-ja podrobno raziskoval Thomasa Castella, ter ga mogoče celo osebno poznal. Avtor je imel stike v Hollywoodu, tako da si je NBC »sposodil« njegov scenarij in ga na novo napisal za mini-serijo. Serija je bila osnovana na plazečih humanoidih iz Sirius-B, ki so prišli k nam pod pretvezo prijateljstva, da bi na Zemlji uvedli nov svetovni (univerzalni) red. V resnici so imeli skrivni cilj, da bi oropali naš planet vseh virov in testirali biološke lastnosti ljudi. Temu cilji so se ljudje uprli in se povezali z skupino Reptilov, ki se niso strinjali z namerami svojih voditeljev. Ali je mogoče, da je ta mini-serija osnovana na bizarni realnosti?)

Sshhaal je s tem, da me je o tem obvestil, izpostavil veliki nevarnosti in z menoj je bil neverjetno odkrit, glede na dano situacijo. Tistega dne, ko sem izvedel za to, sem opravljal rutinski pregled kamere v bližini izhodnega tunela, on se mi je približal, sklonil navzdol (Reptili naj bi bili, po mnenju večine očividcev, v povprečju visoki nekje med 2,10m in 2,4m).

 

Nadaljevanje si lahko v angleščini preberete na - tej povezavi -.

 

_____________________________________

Prevod in priredba: justa.4t.com

Objavljeno: september 2009

- November 2009: Na justa.4t je objavljen še en noveji članek na to temo in sicer "UFO Hunters - Underground Alien Bases - Dulce (s2e15/s3e2)" (http://justa4t.ueuo.com/x/x5-UFO-Hunters-Underground-Alien-Bases-Dulce-s2e15.htm).

- Januar 2010: Objavljen je nov prispevek »Podezmna baza Dulce: Dokazi« (http://justa4t.ueuo.com/ufo/ar_0044-Dulce-dokazi.htm)

_____________________________________

Viri:

http://www.all-natural.com

Opombe: Branton

 

 

novice
Free Web Hosting