NLP članki & teorije // NLP fenomen v Sloveniji

Podzemna baza Dulce, Nova Mehika

Obstaja teorija o skrivnih podzemnih bazah, posebno o veliki bazi v Dulce, Nova Mehika (New Mexico, USA).  Dulce1 je manjši kraj, z 900 prebivalci, okrog 300km oddaljen mesta Albeuquerque. Če so podatki vsaj približno pravilni, je to lahko ena najtemačnejših skrivnosti na celotnem področju preiskovanja NLP fenomena, vsaj glede na govorice in posredne dokaze, ki kažejo na genetsko eksperimentiranje med ljudmi in nezemljani. Sama baza naj bi se nahajala sredi puste gorovja v indijanskem rezervatu »Jicarilla Appache«, znotraj gore Archuleta (Archuleta Mesa).

Obstajali naj bi tudi zračni ventili, ki gledajo iz tal ven, vendar Kevin, iz ekipe UFO Hunters, ki področje gore pregledal z termo kamero, ni našel nobenih »vročih lis«, ki bi nakazovale, da je tam kakšen ventilacijski jašek.

Bob in Ken Storage2,  NLP preiskovalca iz Nove Mehike, preučujeta podzemno bazo Dulce že več kot 10 let. Potrjujeta, da so v osemdesetih  letih v javnost prišli vladni dokumenti (prek upokojenega polkovnika), ki so govorili, da je znotraj gore Mesa podzemna baza, v kateri vlada izvaja razne poizkuse.  Govorijo tudi o »bitki«, ki naj bi potekala leta '79, v kateri so nezemljani (Greji) prevzeli nadzor nad bazo. Ameriške varnostne  vladne službe (Delta, Cia, Fbi,…), ki so takrat bile napotene v bazo, da rešijo spor, so kasneje od tam odpeljale nekje od 62 do72 trupel .

Ken in Bob naj bi imela stik tudi s policistom, ki je bil takrat na dolžnosti in je videl trupla, vendar o tem javno ne sme govoriti.

Prebivalci poročajo, da velikokrat naletijo na območja v gozdu, kjer so vrhovi dreves polomljeni in ožgani, kar naj bi se zgodilo pri nesrečah  pri testiranju NLP-jev, ki so v bližnji Area 51 (Območje 51) narejeni z obratnim inženiringom NLP-jev, ki jih je vlada dobila od grejev, v zameno, da lahko oni delajo preizkuse na ljudeh ter sodelujejo pri genetskem inženiringom v bazi Dulce.

 

Thomas E. Castello

Thomas E. Castello, naj bi bil, po svojem pričevanju, v sedemdesetih letih zaposlen kot varnostnik v podzemni bazi Dulce. Konec sedemdesetih je od tam ukradel nekaj videoposnetkov, 25 črno belih fotografij  ter okrog 100 strani dokumentov s podatki, kaj naj bi se tam dogajalo. Po kraji podatkov, je kontaktiral svojo prijateljico Ann Wissed in ji predal dokumente, s sporočilom, naj jih nekam zakoplje, da se ji bo javil vsake 4 mesece in če se 2 meseca zapored ne javi, naj jih razkrije v javnosti. Preden jih je zakopal, je naredila nekaj skic fotografij in dokumentov. Thomas Castello je pozneje izginil in bil potem uradno razglašen za pogrešanega

John Roads, preiskovalec, ki je raziskoval dokumente Thomas Castella, trdi, da naj bi imela baza imela obliko kroga ter 7 livelov, ki so razdeljeni kot kolobarji (kot npr. letnice pri drevesih).

 V samem centru, prvem livelu3, se nahajajo varnostni prostori. V drugem, naj bi te slekli in te temeljito pregledali, vključno z biometričnim skeniranjem, natančnim tehtanjem, ki sledi tudi po odhodu iz baze, tako, da lahko glede na razliko v teži prej – potem, vidijo, če imaš pri sebi kakšne ukradene predmete. V tretjem »kolobarju« se nahaja računalniški center z bazo podatkov ter komunikacijski prostori.  Bolj bizarne reči se začnejo v četrtem livelu, kjer naj bi, po podatkih Thomasa Castella, preučevali človeško auro, telepatijo, hipnozo, sanje.

 Livel 6 kličejo Nightmare Hall4 (hala nočnih mor), kjer naj bi nezemljani eksperimentirali z ljudmi, tukaj je tudi mogoče, da pridejo testirat mnoge ugrabljence, ki se potem pod hipnozo spominjajo, da so na njih delali razne medicinske teste v prisotnosti nezemljanov (največkrat Grejev) ter tudi ljudi. Tukaj naj bi tudi naši znanstveniki počeli razne eksperimente z nezemljani5. Tam naj ne bi bil nihče varen, saj naj bi bile vladi bolj pomembne ugodnosti in napredek, ki jih od tega ima, kot pa žrtve, ki so za to porabljene. V tem predelu naj bi z genetskim inženiringom poskušali križati ljudi ter živali. Od tu naj bi tudi bile znane fotografije iz leta 2006/07, na katerih je miš, ki ima na hrbtu človeško uho6. Domneva se, da je tamkajšnje znanje in tehnologijo okrog 20 do 30 let naprednejša in da naj bi s takimi eksperimenti, poskusili v dokaj kratkem času narediti »rezervne« dele za človeka, ki bi imel kakšno zdravstveno težavo.

Livel 77, zadnji obroč baze Dulce, naj bi bil namenjen shranjevanju ter opazovanju poizkusov. Tam naj bi se nahajale, po besedah in dokumentih Thomasa Casella, razne kletke , epruvete ipd. v katerih so na pol ljudje, na pol živali. Te poskuse naj bi izvajali Reptili, Greji ter ljudje.

 

Gabe Valdez (na fotografiji), upokojen policist iz Nove Mehike, ki se že veliko let ukvarja s proučevanjem podzemne baze Dulce, ima mnogo fotografij kravjih trupel izpred dvajset let, ki so jih dobili okrog gore Archuleta Mesa, znotraj katere naj bi bila podzemna baza. Te krave naj bi bile popolnoma zdrave, vendar je bilo iz trupel odstranjeno vso mesno tkivo. V okolici, kjer so bila trupla, so policisti našli tudi plinske maske, razne elektronske instrumente, radarje, ter veliko aktivnost helikopterjev, ki so še danes pogosto videni. Zanimivo pa je, da so ti helikopterji črne barve8 in brez kakršnih logotipov, podobni kot jih slišimo v pričevanjih ljudi, ki so videli NLP-je, ter nato še črne helikopterje in može v črnem. Gabe Valdez zaradi posledic noče govoriti o tem, kdo naj bi stal za tem, vendar pa misli, da nezemljani niso povezani s tem. Tudi Gabe Valdez poroča o najdbah »stvorov«9, ki so imeli ude različnih živali.

Podzemni tuneli

Te podzemne baze ( kot so Dulce, Area 51…), ter druge strateško pomembne vladne ter vojaške lokacije, naj bi bile skupaj povezane s sistemom podzemnih tunelov, ki se nahajajo zelo globoko pod površino, ter naj bi z Združenimi državami povezovali tudi nekatere druge močne vlade. Sama zamisel, da bi različne kraje v Ameriki povezali prek tunelov, je nastala v petdesetih letih prejšnjega stoletja, zaradi nevarnosti jedrskega napada na združene države. Sam strah se je v hladni vojni še stopnjeval ter verjetno še pripomogel k gradnji teh tunelov.

11. julija 1972, je eden od vodilnih fizikov pri Rand Corporation izjavil, da vlada že ima tehnologijo10 za »kopanje« tunelov, ki imajo kapaciteto kopanja 16.000 do 22.000 km na uro, imenovane Subterrain.  Te naj bi s pomočjo toplote in nuklearne energije prodrle skozi zemeljsko skorjo, ter to stopljeno maso, podobno steklu, odmaknile ob stran11. Ta nazaj posušena masa tako tvori trden obok okrog tunela.  In ti tuneli, naj bi z hitrimi vlaki povezovali pomembnejša mesta, vojaške objekte ter laboratorije ter tako tvorili nekakšen vrhunski varnostni sistem ter možnost skritega prihajanja in odhajanja v take podzemne baze, kot trdi John Roads.

 

Skrivno zaklonišče v Greenbrier hotelu, blizu Dulce

Zanimiv je tudi podatek, da je v Novi Mehiki, v bližini Dulce, hotel Greenbrier, zgrajen leta 1913. Šele 13. maja 1992 so v Washinghton post objavili članek, da je pod hotelom zgrajeno vladno zaklonišče v primeru jedrskega napada, prej je bilo to mnogo desetletje skrbno varovana vladna skrivnost. Vhod vanj e sredi hotela, skrit za premično steno, za katero so 18 ton težke jeklena vrata. V njem je bilo hrane za 60 dni ter za 42 dni goriva, za vse vrhovne politike, člane kongresa, njihove družine ter zaposlene, za katere bi se glavna hala v primeru uporabe razdelila v 24 pisarn, za vse pomožno osebje kongresa. V samem bunkerju pa je bilo še ogromno spalnic, bolniških sob, kuhinje in jedilni prostori ter celo krematorij. Še celo zaposleni v hotelu niso vedeli, kaj se nahaja pod njem, so pa velikokrat prišli televizijski serviserji, za katere se sedaj ve, da so preživeli 85% časa v hotelu, za vzdrževanje zaklonišča. Zadnji vojaški tovornjak je od tam odšel julija 1985. Ta podatek podkrepi teorijo, da podzemna baza Dulce ter marsikatera druga, dejansko obstaja ter da je vlada sposobna zgraditi velikanske tajne prostore tako rekoč pred očmi javnosti.

 

Fotografije:

1– Dulce, satelitska slika

2– NLP raziskovalca Ken Storage in Bob

3– 2 skici podzemne baze Dulce (Thomas Castello)

4– Skica Nightmare Halla v šestem obroču (Thomas Castello)

5– 3 skice, ki naj bi prikazovale genetski inženiring z nezemljani v Dulce (Thomas Castello)

6– Fotografija pred leti znane miši s človeškim ušesom na hrbtu

7– Skica sobe, kjer so razni poskusi ustvarjanja hibridov, v sedmem obroču (Thomas Castello)

8– Fotografija črnega helikopterja, posneta v začetku leta 2009 v bližini Dulce, Nova Mehika (Gabe Valdez)

9– Fotografiji trupla enega izmed »stvorov«, križanca med več živalmi, ki so ga dobili (Gabe Valdez)

10– Patent tehnologije, za delanje tunelov s pomočjo toplote in jedrske energije

11– Domnevna fotografija z dejanskega testiranja t.i. Subterraina

 

 

 

____________________________________________________________

Avtor članka: justa.4t.com

Objavljeno: september 2009

- November 2009: Na justa.4t sta še dva novejša članka in sicer "Intervju z varnostnikom (Thomas E. Castello) v podzemni bazi Dulce" (http://justa4t.ueuo.com/ufo/ar_0036-Thomas-Castello-intervju.htm) ter "UFO Hunters - Underground Alien Bases - Dulce (s2e15/s3e2)" (http://justa4t.ueuo.com/x/x5-UFO-Hunters-Underground-Alien-Bases-Dulce-s2e15.htm).

- Januar 2010 - Januar 2010: Objavljen je nov prispevek »Podezmna baza Dulce: Dokazi« (http://justa4t.ueuo.com/ufo/ar_0044-Dulce-dokazi.htm)

____________________________________________________________

Viri:

UFO hunter s2e15

http://www.sacred-texts.com

http://www.theblackvault.com/wiki/index.php/Dulce_Base

http://www.reptoids.com/Vault/ArticleClassics/dulceTEChistory.htm

http://www.all-natural.com

 

Polje z besedilom:  justa.4t.com                                                                                                                mail: justa.4t@gmail.com
novice
Free Web Hosting