NLP članki & teorije // NLP fenomen v Sloveniji

Strmoglavljeni NLP pri Otočcu, leta 1966

Novembra leta 1966, v takrat še skupni državi Jugoslaviji, je blizu Otočca strmoglavil leteči objekt, v ruševinah pa naj bi našli tudi izvenzemeljsko bitje.

O dogodku se ni govorilo, češ da je bila ta nesreča rezultat strogo zaupnega vojaškega testiranja.

Za truplo, delno opečeno, je bilo rečeno, da je eden izmed pilotov zračnih sil. Tak naj bi bil zaradi deformacije z ognjem in toploto. Tema in noč so vojski pomagali, da je bila ta teza med ljudmi sprejeta, kot verjetna.

Truplo nezemljana je bilo nemudoma odpeljano, z vojaški rešilcem, v Beograd, tam pa so ga odpeljali v vojaško bolnišnico. V nekaj urah, so bili tja prepeljani še takrat nekateri izmed najbolj pomembnih znanstvenikov iz cele Jugoslavije ter začeli z pregledovanjem trupla.

Med znanstveniki, so bili trije zdravniki, ki so vodili obdukcijo, kirurg Andrej Zobol in dva patologa, Nikola Julič ter Zoran Frederič. Trije so bili vladni uslužbenci.

Fotografije prikazujejo nekaj najbolj pomembnih in zanimivih trenutkov pri obdukciji. Fotografije so skrivaj prišle v javnost leta 1999 in sicer naj bi jih poslal (avtorju tega članka), nečak enega od zdravnikov, ki je bil takrat prisoten pri obdukciji in sedaj živi v Sloveniji, blizu meje z Italijo.

Leta 1966 niti Združene države Amerike in takrat še komunistična Rusija (USSR) niso vedele za ta dogodek, zahvaljujoč temu, da je bila Jugoslavija socialistična država, vendar je bila nekako nevtralna, daleč od trenja hladne vojne.

(Opomba: UFO Casebook ni mogel preveriti verodostojnosti te zgodbe. V tem času ni na voljo nobenega drugega vira informacij, razen Ivana Kremera, ki je to pričanje ter slike poslal. Zgodbe in fotografije so objavljene tukaj za javni vpogled v interesu radovednosti, dokler nekoč ne pride ven več informacij ter potrdi oz ovrže ta dogodek. UFO Casebook, 2005.)

_______________________________

Prevod in priredba: justa.4t.com

Objavljeno: avgust 2009

Viri:

http://www.ufocasebook.com/

http://members.xoom.virgilio.it/

_______________________________

 

Fotografije z obdukcije (kliknite za povečavo)

UFOAlien PicAlien PicAlien PicAlien Pic
Polje z besedilom:  justa.4t.com                                                                                                                mail: justa.4t@gmail.com
novice
Free Web Hosting