NLP članki & teorije // NLP fenomen v Sloveniji

Nezemeljske opazovalne baze

Polje z besedilom:  justa.4t.com                                                                                                                mail: justa.4t@gmail.com

Plovilo s pogonskim sistemom, zmožno potovanj s svetlobno hitrostjo v normalnem letu in združeno z antigravitacijskim poljem, bi lahko ostalo v zemeljski orbiti neprestano, ne da bi jih kdaj koli videli ljudje ali bi jih posnele kamere. Samo, ko NLP-ji zavirajo iz svetlobne hitrosti na nekaj tisoč kilometrov na uro, da vstopijo v atmosfero in pristanejo ter opravijo svojo nalogo, postanejo vidni za človeške oči in občutke.

Nemška barka

Ena izmed teorij je, da velika barka ali "matična ladja" morda kroži okoli Zemlje ali se nahaja "zasidrana" globoko v vesolju, takoj na tej strani črne luknje in od časa do časa pošilja znanstvene sonde in ogledovalna plovila na naš planet.

Ta barka, kot resnična "Mrtva zvezda", je umeten svet, ki prideluje svojo lastno hrano, reciklira svoje lastne odpadne produkte in je sposobna vzdrževati nezemeljsko življenje tako, kot naravno ustvarjen svet.

Na krovu te barke živi mnogo različnih vrst nezemeljskih bitij, ki vsaka opravlja svoje posebne poskuse na Zemljanih s pomočjo ostalih. Da je barka naseljena z različnimi življenjskimi oblikami, je edina razlaga za raznolike opise nezemeljskih bitij, ki so jih videli ljudje, ki so doživeli nezemeljska srečanja. Razen tega je tam več bark!

Ampak, če so NLP-ji resnično zmožni hitrosti in manevrov, kot jih očitno izvajajo, bi matična ladja ne bila potrebna. Če bi vesoljsko plovilo, lahko potovalo do barke skozi črne luknje, zakaj ne bi preprosto šlo skozi črno luknjo in prestopilo njihovo lastno dimenzijo ter potemtakem odpravilo nepotrebno gradnjo ogromnega umetnega sveta, z vsemi svojimi logističnimi problemi?

Po eni strani je odgovor na pojavljanje in izginjanje NLP-jev morda manj kompliciran; po drugi strani pa je mogoče mnogo bolj kompliciran, kot si ljudje lahko predstavljamo.

Razmišljanje v izrazni Warp hitrosti

Svetloba potuje 300.000 km/s. Žarek svetlobe, če bi ga lahko ukrivili, da bi potoval okoli Zemlje, bi jo obkrožil po ekvatorju 7,44 krat vsako sekundo. Približno 8,33 minute traja, da svetloba s Sonca doseže Zemljo in malo več kot dve minuti s planeta Mars. Najhitrejše zračno plovilo, ki ga je človek ustvaril, potuje približno 6.500-8.000 km/h, 133 km/min, 2,2 km/s ali približno 186.000 krat počasneje kot svetlobna hitrost.

Meja našega vida na nadmorski višini 0 m, od horizonta do horizonta v približno ravnih področjih (puščave), je približno 65 km. Če bi lahko opazili Auroro, ki bi letela 65 km nad tlemi z zahoda, in bi ji sledili, dokler ne bi izginila na vzhod, bi jo videli približno 1 minuto. Če bi NLP ali TSP (Trenutni Svetleči Predmet) prečkali isto ozemlje na isti višini s svetlobno hitrostjo, ga sploh ne bi mogli videti, ker bi bil v našem vidnem polju približno 1/5000 sekunde. Slika, četudi bi gledali direktno v objekt, se ne bi niti registrirala na optičnem živcu in ne bi bila poslana do možganov razen če mogoče kot podzavestna slika.

Nekateri astronomi, inženirji in vladni uslužbenci so se prepirali, da NLP-ji ne obstajajo, ker nihče še nikoli ni posnel ničesar med tisočimi fotografijami zvezd in planetov iz observatorijev na Zemlji. Ujeli so le letalske luči in ostale fenomene, ko prečkajo vidno polje teleskopov. Ampak, astronomi niso posneli še nobenega NLP-ja. Celo dolga izpostavljanja so bila neuspešna pri odkrivanju prisotnosti pravih NLP-jev ali izmikajočih se TSP-jev. Kar očitno ne razumemo je, da hardware in software, ki ga uporabljajo ni enak nalogi snemanja objekta, ki potuje z ali blizu svetlobne hitrosti. Nedavni video filmi rakete Patriot, ki prestrezajo rakete Scud nad Saudovo Arabijo, jasno prikazujejo nezmožnost televizijskih kamer, da bi posnele dogodke, ki se pojavijo v delčku sekunde. S 6.500 km/h lahko raketa prepotuje nekaj sto ali tisoč metrov med posnetki kamere. Celo ultra hitre kamere ne posnamejo vseh dogodkov, kljub temu, da snemajo z 10.000, 20.000 ali več slikami na sekundo, preprosto zato, ker okence ali prizma kamere pri rotaciji zapre zaslonko za točno 50% časa, ko se dogodek snema.

Zamislite si stvar tako: Ko gledate film posnet s 24 slikami na sekundo, je vsaka slika filma videna približno 1/50 sekunde. Potem se zaslonka na projektorju zapre, film napreduje in zaslonka se odpre, da posname naslednjo sliko. Z drugimi besedami, ko gledate film v kinu, gledate polovico časa popolno temo!

Ker so človeški možgani narejeni tako, da očitno ustvarjajo gladko gibanje iz serije fotografij, projiciranih skozi svetlobni vir in leče ob približno 1/50 sekunde, je gibanje na zaslonu preneseno v možgane kot neprekinjeno. Mi se sploh ne zavedamo, da je 50% časa zaslonka zaprta in smo v temi, dokler se ne pojavi nova slika. Ampak celo pri hitrosti 1/50 sekunde, se dogajajo pomembna dejanja, ki jih ne moremo videti. Zamislite se, koliko več dejanj se lahko dogaja okoli nas v 1/18.000 sekunde!

Ali so vedno tu?

Plovilo s pogonskim sistemom, zmožno potovanj s svetlobno hitrostjo v normalnem letu in združeno z antigravitacijskim poljem, bi lahko ostalo v zemeljski orbiti neprestano, ne da bi jih kdajkoli videli ljudje ali bi jih posnele kamere. Samo, ko NLP-ji zavirajo iz svetlobne hitrosti na nekaj tisoč kilometrov na uro, da vstopijo v atmosfero ter opravijo svojo nalogo, postanejo vidni za človeške oči in občutke.

Plovilo s pogonskim sistemom, zmožno potovanj s svetlobno hitrostjo v normalnem letu in združeno z antigravitacijskim poljem, bi lahko ostalo v zemeljski orbiti neprestano, ne da bi jih kdajkoli videli ljudje ali bi jih posnele kamere. Samo, ko NLP-ji zavirajo iz svetlobne hitrosti na nekaj tisoč kilometrov na uro, da vstopijo v atmosfero ter opravijo svojo nalogo, postanejo vidni za človeške oči in občutke.

Zamislite si, da ste zgradili vesoljsko plovilo s temi značilnostmi. Sigurno se ne bi približali k območju pristajanja s svetlobno hitrostjo. Svoje plovilo bi upočasnili in napravili postopnopribliževanje, podobno kot katerokoli zemeljsko plovilo, le da bi bila vaša hitrost znatno večja. Če bi upočasnili iz svetlobne hitrosti, bi vaše plovilo nenadoma postalo "vidno" za človeške oči, kar bi ustvarilo občutek, kot da bi se nenadoma pojavilo (materializiralo) v zraku. 

Ko ste izbrali cilj ali pristajalno področje, bi prileteli, da bi območje fotografirali ali pristali, da bi ugrabili ljudi, naredili kar bi pač morali in odšli. Ko bi bili enkrat na nebu in varno proč od zračnega plovila ali ostalih tveganj, bi lahko spet pospešili na svetlobno hitrost in preprosto "izginili". Na Marsu bi bili lahko približno v dveh in pol minutah.

In to zastavi vprašanje: Ko so ljudje ugrabljeni, ali jih pregledajo v vesoljskem plovilu na mestu, kjer je pristalo ali pa jih odpeljejo nekam drugam? Ali brnenje in tresljaji, o katerih poroča mnogo ugrabljencev, pojasnjuje, da pogonski sistem deluje in so med pregledi nekje drugje v vesolju?

Veliko ljudi je poročalo, da so spet prišli k zavesti mnogo kilometrov proč, kjer so prvič srečali vesoljsko plovilo. To bi pojasnilo, da nekatere, če ne vse, odpeljejo na drugo lokacijo ali v hiper vožnjo, medtem ko opravljajo preglede. To se zdi precej verjetno, ker ni nujno, da bi nezemljani želeli ostati na tleh med medicinskimi pregledi, ki bi vzeli uro ali dve zemeljskega časa. Preveč je nevarno, da bi jih videli. Poleg tega bi ostajanje v zemeljski onesnaženi atmosferi bilo lahko nezdravo za nezemljane, vajene dihanja čistih plinov.

NLP-ji in TSP-ji, ki se očitno pojavljajo in izginjajo nenadoma, izvajajo dramatične manevre, medtem, ko so v atmosferi in vidni za ljudi. To se lahko upošteva (v čistem mehanskem smislu), če so plovila zmožna pospešiti blizu svetlobne hitrosti. Ampak vsaj eden način optovanja je nedvomno hitrejši kot svetlobna hitrost in ti je hitrost misli! Za trenutek si zamislimo, da nezemeljsko plovilo ne poganjajo "motorji" ali antigravitacijska polja, ampak so projicirani na določeno točko v vesolju z močno nezemeljskimi mislimi!

Svetloba lahko pripotuje (na primer) na Mars v dveh in pol minutah. Misel lahko pripotuje k "črni luknji" v trenutku. Misel lahko potuje v najbolj oddaljeno mesto v galaksiji v trenutku. En trenutek ste na Zemlji, naslednjega ste na Alpha Centauri. Pri tem ni nobenega fizičnega gibanja, nobena sila ni potrebna, da vas pošlje iz ene točke v drugo. Nič tresljajev ali brnenja motorjev. Zdaj ste tu in potem ste tam. Pojavite se in izginete tako hitro, kot si lahko zamislite. Znanstveniki, ki proučujejo človeški um, se strinjajo, da smokomajda pričeli razumeti, kaj so človeški možgani zmožni početi, čeprav delujejo le na eni stotinki kapacitete (zmožnosti). Poskusi v umski snovi kažejo, da so normalna človeška bitja sposobna upravljati nadzorovati) naključne številke, ki jih ustvarijo računalniki.

Testi so pokazali, da človeško bitje lahko nadzoruje svoj srčni utrip in krvni pritisk po svoji volji. Ljudje, ki prakticirajo holistično medicino, so zmožni regenerirati (ozdraviti) poškodovano tkivo v izredno kratkem času. Povprečneži očitno lahko pričakujejo duhove prijateljev, ki so nekje daleč proč (živi). Zavedno bolni pacienti so znani po tem, da so "odvrgli" njihove bolezni in živijo dolgo in produktivno življenje brez sledu poškodb (bolezni).

Nekateri posebno obdarjeni ljudje lahko premikajo predmete ali spremenijo njihovo obliko. Nekaj posameznikov lahko vidi dogodke, ki se bodo pripetili ali se dogajajo z neverjetno čistostjo in natančnostjo.

Ali ti ljudje delujejo na drugi frekvenci od nas ostalih, ali bi jih lahko kdorkoli od nas izvedel? Ali je dimenzija misli-časa-prostora tako blizu, da živimo v njej, brez da bi se zavedeli njenega obstoja? Ali se je vse, kar se je kdajkoli zgodilo, se dogaja ali se bo zgodilo, že zgodilo? Ali je naše vesolje zgrajeno tako, da rabi "zemeljski čas", da ga dohiti? Ali bi lahko videli dogodke preteklosti, sedanjosti in prihodnosti le z učenjem, kako razumeti dimenzijo časa in prostora kot misel?

Ponazoritev, da dogodki, ki se zgodijo v času tisočih ali milijonih leta, nadaljujejo z obstojem v vesolju, je očitna z rojstvom in smrtjo zvezd. Eksplodirajoče Super Nove (zvezde velikanke) so videli in posneli iz Zemlje, celo v zadnjem času. Ampak zvezde so se uničile tisoče ali milijon zvezd nazaj. Mi vidimo dogodke sedaj le zato, ker je svetloba, ki jo oddajajo te zvezdne eksplozije se s časom in razdaljo ne izgubi. Le ta nadaljuje pot tisoče let, dokler ne zadene trdno telo v vesolju.

Če bi se vesoljsko plovilo približalo Zemlji s svetlobno hitrostjo iz oddaljene galaksije, bi prebivalci na plovilu lahko videli vsak dogodek, ki se je pripetil na tem planetu od trenutka, ko se je planet pričel oblikovati iz kozmičnega prahu do sedanjosti. Imeli bi trenutni pogled v času nekaj ur, minut, sekund, kot v filmu, če bi ga gledali s hitrim previjanjem naprej, dokler ne bi upočasnili na Zemeljski čas.

Oni bi (nezemljani) seveda, če so tako tehnološko napredni, kot očitno kaže, imeli izpopolnjene naprave na krovu njihovih plovil, da bi lahko posneli in shranili te slike. Videli bi rojstvo in smrt dinozavrov, pojav Homo sapiensa, vsako vojno na vsakem centimetru ozemlja od začetka časa in vsako sondo ter avion, ki so ga ljudje lansirali v zračni prostor. Oni bi o nas vedeli veliko več, kot vemo mi sami!

Ali je ideja o "črnih luknjah" kot o možni metodi vesoljskih potovanj izvedljiva?

 

Bojan Jelen/ ALIEN

 

Vir: Revija X, december  2000

Free Web Hosting