NLP članki & teorije // NLP fenomen v Sloveniji

NLP-ji na gori Adams so še vedno skrivnost

Polje z besedilom:  justa.4t.com                                                                                                                mail: justa.4t@gmail.com

Neznani leteči predmeti se pojavljajo tudi v tihomorskih državah. Že leta in leta poročajo o nenavadnih aktivnostih v okolici gore Adams, v južnem osrednjem Washingtonu. Gora Adams nudi dom, čemur nekateri pravijo NLP-ji drugi naravni fenomeni in sateliti. Stotine ljudi zatrjuje, da je videlo nenavadno svetlobo. Moški, ki živi v bližini gore pa celo pravi, da ima stik z nezemeljskimi bitji, ki so odgovora za svetlobo.

Ko si je James Gilliand zgradil svoj dom streljaj od jezera Trout Lake, Washington, se mu ni niti sanjalo, da si je hišo postavil sredi zračnega koridorja neznanih letečih predmetov. On in stotine drugih, ki pogostokrat obiščejo njegovo 70 jutrov veliko zemljišče blizu gore, so prepričani, da svetloba predstavlja neznane leteče predmete. Gilliand je s svojo video kamero celo posnel več kot 15 ur video posnetkov te nenavadne svetlobe. Gilliand pravi tudi, da ima stike z meddimenzijskimi spiritualnimi bitji, ki kontrolirajo, kar on imenuje svetlobne ladje.

“To so zelo tehnološko napredna bitja,” pravi Gilliand.

Drugi pa pravijo, da je skrivnostna svetloba samo naravna nočna geo-termalna svetlob ali pa sateliti. OMSI planetarni direktor Jim Todd pravi, da je svetloba na video posnetkih James Gillianda zelo podobna čisto navadnim satelitom.

“Razumem njihovo razburjenje, saj vidijo, da se nekaj premika po nočnem nebu. Sam sem videl že veliko satelitov, vesoljsko postajo, space shuttla in moram priznati, da jih je zelo zabavno opazovati,” pravi Todd.

Pred več kot 30 leti so znanstveniki s cele države začeli komentirati skrivnostne svetlobne fenomene. Leta 1972 so objavili raziskavo z naslovom fenomena v Toppenshu, Washington”.

Poročilo še posebej omenja nekaj srečanj, kot so: “Svetloba se je premikala tako hitro, da je dajala vtis ravne črte. Nekaj časa je bila popolnoma negibna, nato pa se je skoraj v trenutku pojavila na drugem koncu neba.”

Torej, po 30 letih še nimamo jasnega odgovora na to skrivnostno svetlobo, vendar Gilliand pravi, da imajo nezemljani sporočilo za vso človeštvo.

“Očistiti moramo svojo zavest. Očistiti moramo svoje okolje, se dvigniti in voditi bolj duhovno življenje.”

 

 

 

 

Vir: Revija X, december 2001

Free Web Hosting