NLP članki & teorije // NLP fenomen v Sloveniji

Vrhunski konstruktor letal potrdil Roswell

Polje z besedilom:  justa.4t.com                                                                                                                mail: justa.4t@gmail.com

Skoraj vse “Biomorfne” zračne konstrukcije je inspiriralo vesoljsko plovilo iz Roswella, vse od Kelly’s SR-71 Blackbird naprej do današnjih Drones, UCAVs in vesoljskih plovil. 

Naslednje informacije je v svojem privatnem raziskovanju zbral William Louis (Bill) McDonald v pogovoru s pokojnim John Andrewsom iz korporacije Testor Corporation. McDonald je privatni preiskovalec in sodni izvedenec za sestavljanjeilustracij, ki je naredil podrobno rekonstrukcijo NLP-ja iz Roswella na osnovi pričevanj očividcev. Tesno je sodeloval z Andrewsom pri konstrukciji Testorjevega Roswell NLP modela, ki so ga poslali na trg, julija leta 1997, ob 50 obletnici incidenta v Roswellu. Na osnovi originalnih risb McDonalda je Andrews razvil model, kos za kosom. McDonald pa je narisal kompletne tehnične načrte, ki so bili rezultat Testorjevega kit-kompleta. Nekaj, kar se je začelo kot poslovno sodelovanje, se je razvilo v globoko prijateljstvo. Sčasoma je Andrews zaupal McDonaldu informacije, ki so potrdile elemente njegove raziskave incidenta v Roswellu. Končno, pravi McDonald, sem premagal strah in poprosil Andrewsa, če lahko vpraša, takrat zelo bolanega, danes že pokojnega Ben Richa, vodjo Lockheed’s Skunkworks, kakšno je bilo razmerje, če je obstajalo, med domnevno najdenimi NLP materiali v Roswellu in napredkom v letalski konstrukciji, ki se je pričela v sredini 1950 let. McDonald se je moral zavezati, da ne bo izdal odgovora nazgornje vprašanje tako dolgo, dokler bo Andrews živ. Andrews je umrl pred kratkim zaradi raka.

Sedaj, ko je preminil legendarni Lockheedov inženir in vodilni izdelovalic kit modelov za Testor Corporation, John Andrew, lahko javno povem, da je osebno potrdil konstrukcijsko povezavo med vesoljsko ladjo v Roswellu in Lockheed Martin UCAVs (Unmanned Combat Air Vehicles), Joint Strike Fighters in Space Shuttlom. Andrews je bil zelo dober osebni prijatelj glavnega moža v Skunk Works, Ben Richa, ki ga je za svojega naslednika osebno izbral ustanovitelj Skunk Works, Kelly Johnson in mož, ki slovi po F-117 Nighthawk “Stealth”, prototipih HAVE BLUE in strogo tajnim F-19 Stealth Interceptor (prestreznim letalom). Preden je Rich umrl zaradi raka, mu je Andrews posredoval moje vprašanje.

Rich je potrdil:

1. Obstajata dve vrsti NLP-jev – tisti, ki smo jih zgradili mi in tisti, ki so jih zgradili ONI. Veliko smo se naučili iz obeh nesreč in dejansko podarjenih NLP-jev. Vlada vseskozi ve, in od leta 1969 pozorno nadzira vse informacije. Po Nixonovi čistki leta 1969, je upravljanje prevzela uprava direktorjev iz privatnega sektorja. 

2. Predmet - ki so ga našli blizu, takrat edine bojne baze z operativnimi atomskimi bombami (Roswell AAF) leta 1947. Informacije o konstrukciji trupa, aerodinamične meritve in informacije o pogonu so direktno poslali Jack Northropu in Kelly Johnsonu v začetku 1950 let. Glavni bloki podatkov pa so prišli od delovne skupine v Wright Patterson AFB Foreign Division v letu 1952. Predmet se nanaša na strogo tajno označbo originalne Kellyeve variante U-2 (TR-1) vohunskega letala in na proračun kongresa in Pentagona v 1950 letih.

3. Idejo za skoraj vse biomorfne konstrukcije letal smo dobili od vesoljskega plovila iz Roswella, vse od Kellyevega SR-71 Blackbird, UCAVs in drugih vesoljskih plovil. 

4. Na vznoter obrnjeni vertikalni stabilizatorji na F-19, Have Blue, UCAVs in na SR-71 se ujemajo z vesoljskim plovilom iz Roswella.

5. Na vzven obrnjene poševne ploskve na F-22 Raptor, F-117, McDonnell Douglas YF-23 in na Tacit Blue stealth konceptnih prototipih opravljajo podobne aerodinamične funkcije za stabilnost in visoko učinkovit let.

6. Rich je tekom let dobil vtis, da imajo “kontakti” Kelly Johnsona zelo slabo mnenje o NJIH (nezemljanih). Kelly je v zelo redkih pogovorih o tej temi omenil, da so “Stranke” iz “Tam zunaj” veliko večja nevarnost kot pa blagoslov. In da je cena za to, da jih imamo okoli nas, nepojmljiva in neverjetna.

7. Mnenje Ben Richa je bilo, da javnost ne sme izvedeti. Verjel je, da ne bo nikoli mogla prenesti resnice. [ele v zadnjih mesecih svojega življenja je spoznal, da lahko “Združen mednarodni komite direktorjev”, ki se okvarja s to temo, predstavlja večji problem za osebno svobodo prebivalcev Zemlje kot pa trenutni nezemeljski obiskovalci.

Andrews mi je te informacije prinašal po obrokih, vse od leta 1994 do mojega zadnjega telefonskega pogovora z njim, okoli božiča leta 1998.

 

 

Vir: Revija X - januar 2000

Free Web Hosting