NLP članki & teorije // NLP fenomen v Sloveniji

Anatomija nezemljana

Polje z besedilom:  justa.4t.com                                                                                                                mail: justa.4t@gmail.com

Nezemljan je ležal v eni svetloplavi tekočini, ki je izgledala kot da bi bila iz želeja. CORSO je v prvem trenutku sem pomislil, da je tole mrtev otrok. Toda ni bil otrok, temveč 1,2 m veliko bitje, ki je imela podobno postavo kot človek, z rokami, rameni, čudno oblikovanimi rokami s štirimi prsti, s tankimi nogami in stopali in z eno preveliko, svetlečo glavo, ki je zgledala kot balon. CORSO je dejal takole: Ob pogledu sem se močno prestrašil, potem me je spreobletela potreba, da odprem pokrov steklenega zaboja, da bi občudoval bledost, sivo kožo tega bitja, ter da bi se ga dotaknil. Toda ne morem reči, če je to sploh bila koža. Bila je lahko tudi kakšna tanka snov, ki je bila v enem kosu prevlečena preko telesca. Njegova očesna jabolka so se morala daleč pogrezniti v glavo, saj nisem mogel nič opaziti na kar bi me spominjalo na človeka. Očesne votline so bile v prevladovanju, bila so oblike mandeljnev in bile usmerjene proti tankem nosu, ki sploh ni štrlel oziroma rastel iz glave. Bil je prej podoben majhnemu nosku otročička.

Colin Philip Corso je imel srečo, da je lahko leta 1947 opazoval truplo mrtvega nezemljana v Ameriški vojaški bazi. V drugi svetovni vojni se je na začetku boril v Afriki proti Nemčiji, potem se je 3. leta udeleževal tajnega izobraževalnega programa v Rimski civilni vladi v Italini. Bil je izurjen pri vojaški tajni službi in britanski MII9. V 50tih letih je predal predsedniku Eisenhowerju papirje nacionalne varnosti, pisal je poročila, bil včasih navzoč, ko jih je predsednik prebral. Leta 1957 je bil generalni inšpektor 7. armade v Nemčiji. Leta 1961 je delal v Pentagonu pod generalu Trudeau pri ARMY R&D in je bil tam na razpolago za različne Roswell predsodke, strmoglavljene NLP-je in jih držav v tajnosti. 6 julija 1947 je prispel kot poveljnik straže prvič z Roswellskimi odkritji v stik. V enem skladišču je odprl 1,5m dolgo truplo v kateri je ležalo truplo nezemljana. Truga z ostalim materialom so za nekaj ur skladiščili v tem prostoru in naj bi bili od strmoglavljenega NLP-ja. Skladišče se ni daleč nahajalo od 509 letalske baze. Corso je v krsti našel dokument vojaške tajne službe, v katerem je bilo bitje opisano kot del posadke, ki vsak teden strmoglavi in se je ta nesreča zgodila v bližini Roswella.

  

Nezemljan,ki ga je CORSO dobil v trugi

 

 

Vir: www.neznano.cjb.net

Free Web Hosting