NLP članki & teorije // NLP fenomen v Sloveniji

Phil Schneider (1947— 1996)

Polje z besedilom:  justa.4t.com                                                                                                                mail: justa.4t@gmail.com

Nekaj besed Phila Schneiderja pri zadnjem predavanju:

"Kot vladni uslužbenec sem sodeloval pri gradnji tajnih podzemnih vojaških baz. Sem eden izmed treh ljudi, ki so preživeli incident med Nezemljani in ameriško vojsko."

"Naenkrat sem se znašel sredi velike votline, ki je bila polna Nezemljanov, ki jih poznamo pod imenom Greyi. Prijel sem pištolo in takoj ustrelil dva izmed njih."

"AIDS je bil narejen kot biološko orožje. Sestavljen je iz izvlečkov ljudi, živali in Nezemljanov."

Philov dobri prijatelj Al Pratt je sumil, da nekaj ni v redu, saj je že več dni zaman trkal na vrata Philipovega stanovanja v Willsonvilleu (Oregon). Kljub temu, da je bil na dvorišču parkiran Philov avto, mu ni nihče odgovoril na njegovo trkanje. 17. januarja 1996 je Al Pratt skupaj z upravnikom stanovanj Autumn Park in detektivom vstopil v stanovanje. V stanovanju so našli truplo Phila Schneiderja. Mrtev je bil že 5 do 7 dni. Mrliški oglednik okrožja Clackamas je pripisal vzrok za njegovo smrt srčno kap. Vseeno pa so se v naslednjih dneh pričele pojavljati vznemirjajoče podrobnosti o okoliščinah njegove smrti, kar je pripeljalo nekatere do mišljenja, da Phil ni umrl zaradi kapi, ampak je bil umorjen.

Življenje Phila Schneiderja je bilo, tako kot njegova smrt, sporno. Rodil se je 23. aprila leta 1947 v bolnišnici ameriške vojaške mornarice v Bethesdi. Philov oče, Oscar Schneider, je bil kapitan v mornarici Združenih držav, delal je na nuklearni medicini ter pomagal pri konstrukciji jedrskih podmornic. Kapitan Schneider je bil tudi član "Operacije Crossroads", ki je bila odgovorna za testiranje jedrskih orožij v Pacifiku na Otoku Bikini.

Dve leti pred svojo smrtjo je bil Phil Schneider na "predavalni turneji", kjer je govoril o vladnih prikritjih, NLP, vesoljski obrambi, črnih helikopterjih, zaporih v obliki železniških vagonov za politične zapornike, o bombardiranju World Trade Centra in tajnih proračunih.

Bil je zelo kontroverzna oseba. Phil Schneider je namreč trdil, da naj bi bil njegov oče vpleten tudi na razvpiti "Filadelfijski poskus". poleg tega je Philip trdil, da je bivši vladni uslužbenec in da naj bi sodeloval pri gradnji podemnih vojaških baz po vsej državi (DUMB) ter da naj bi bil eden izmed treh ljudi, ki so preživeli incident med Nezemljani (Greyi) in ameriško vojsko v bazi Dulce leta 1979. Bivša žena Phila Schneiderja verjame, da je bil phil umorjen zaradi tega, ker je pričel razkrivati resnico o Ameriški vladni vpletenosti z NLP-ji, in ostalimi skrivnostnimi in sumljivimi črnimi "projekti" vlade, kot so podzemne baze, izdelava blindiranih vagonov, črni helikopterji itd.

V svojem zadnjem predavanju, maja leta 1995 v Idahu, je Phil izjavil, da se je leta 1954 Zvezna vlada odločila, da obide ustavo in sklene tajni dogovor z nezemljani. Dogovor so poimenovali "1954 Grenada Dogovor" (1954 Grenada Treaty). Uradniki so se strinjali, da lahko Nezemljani (Greyi) v zamenjavo za izvenzemeljsko tehnologijo testirajo svoje tehnike vsadkov na prebivalcih Zemlje. Prvotni dogovor je bil, da Nezemljani obveščajo vlado, koga so ugrabili in komu je bil vgrajen vsadek. Sčasoma pa so Nezemljani spremenili pogodbo ter pričeli ugrabljati in vsajati vsadke na tisoče ljudem, ne da bi o tem obveščali vlado.

Leta 1979 je bil Phil vpleten v gradnjo dodatkov h globoki podzemni bazi pri Dulce v Novi Mehiki. Pri takratnem projektu so v puščavo izvrtali štiri luknje, ki naj bi jih pozneje med seboj povezali s tuneli. Philovo delo je bilo, da se je spustil v luknje, preveril vzorce kamnin, ter priporočil kakšno vrsto eksploziva naj uporabljajo za posamezne kamnine. Pri delu so delavci po nesreči odprli veliko umetno votlino, tajno bazo Nezemljanov, ki jih poznamo pod imenom Greyi. V paniki, ki je nastala, je bilo ubitih 67 delavcev in vojaškega osebja. Phil Schneider naj bi bil eden izmed treh, ki so preživeli. Brazgotine na prsnem košu je pripisoval nezemljanskemu orožju, ki naj bi ga bilo zadelo. Radiacija tega orožja naj bi bila tudi vzrok za njegovo bolehanje za rakom.

Če so trditve Phila Schneiderja resnične, potem bi lahko njegovo poznavanje skrivnosti vlade, NLP in druge informacije, ki jih skrivajo pred javnostjo, predstavljale resno spremembo v svetu kot ga poznamo danes. Sedem mesecev po zadnjem predavanju so ga ljudje za katere je delal, zverinsko mučili in nato ubili.


Philovo zadnje predavanje:

"Moje predavanje je razdeljeno na štiri različne teme. Vsaka od teh bo imela zvezo s tem, v kar ste vpleteni vsi, pa če se tega zavedate ali ne. 

Najprej se vam bom predstavil, da boste izvedeli kdo in kaj sploh sem. Po končani osnovni šoli sem nadaljeval s študijem za inženirja. Skoraj polovico mojega študija sem posvečal samo enemu predmetu, kjer sem si tudi pridobil sloves geološkega in gradbenega inženirja za vojaške in vesoljske aplikacije. Sodeloval sem pri gradnji dveh glavnih podzemnih baz v ZDA, ki sta velikega pomena pri, kot ga imenujemo sami, Novem Svetovnem Redu (op. ured.: New World Order). Prva baza se nahaja v Dulce, Nova Mehika. Bil sem navzoč pri obstreljevanju z nezemeljskimi humanoidi, in sem eden izmed treh preživelih. Verjetno sem edini preživeli, ki ga boste kdajkoli slišali govoriti o tem dogodku, saj sta ostala dva še vedno močno zastražena.

Sem edini, ki je ostal in ki pozna podrobnosti o celotni operaciji. 66 tajnih agentov, pripadniki FBI, črne baretke in podobni so umrli v tem spopadu. Bil sem tam.

Prvi del mojega predavanja vas bo verjetno zelo šokiral. Del tega, kar vam bom povedal, boste verjetno zelo težko sprejeli za resnično, čeprav, namesto, da bi si nataknili vaša očala, vas bom prosil, da si nataknete vašo skeptičnost in se za trenutek malo zamislite. Če se čudite vsej stvari, vas nič ne zadržuje, da bi tudi vi opravili domačo nalogo o tej zadevi. Vem, da Zakon o svobodi govora ne pomeni nič, vendar je to najboljša stvar, ki jo trenutno imamo.Vaša lokalna knjižnica je zelo dobro izhodišče za pregled vladnih zapiskov. In če bo kdo nadaljeval s svojo domačo nalogo in pri tej tudi vstrajal, se bo lahko tudi postavil za svojo državo.

 

Globoke podzemne vojaške baze in črni proračun:

Državo, v kateri živim, imam rad bolj kot svoje življenje, zato lahko verjamete, da ta trenutek ne bi stal pred vami in s tem tvegal življenje, če ne bi verjel, da je v nevarnosti. Črni proračun je tajni proračun, ki pobere 25% nacionalnega proizvoda Združenih držav. Trenutno požre 1.25 milijarde dolarjev na leto in je porabljen za črne programe, kot so programi, ki zadevajo globoke podzemne vojaške baze. Trenutno imamo v ZDA 129 podzemnih vojaških baz in jih nepretrgoma gradijo dan in noč vse od leta 1940 dalje. V bistvu so te baze velika podzemna mesta, povezana med z visoko-hitrostnim magnetno gravitacijskim vlakom, ki dosega do 2 macha (2 kratna hitrost zvoka). Povprečna globina teh baz je več kot 1,6 kilometra, še enkrat: to so v bistvu kompletna podzemna mesta. Vsa so v povprečju velika od 4,3 do 6,5 kvadratnih kilometrov. Vojska uporablja posebne laserske vrtalne stroje, ki so v enem dnevu izvrtati 10km dolg tunel. Vsi črni projekti gredo mimo kongresa, kar je v nasprotju z zakonom. Trenutno se Novi Svetovni Red (NWO) zanaša ravno na te podzemne baze. Če bi takrat, ko sem delal na teh bazah, vedel, da je v to vpleten NWO, tega ne bi nikoli opravljal. Nalagali so me kolikor sem dolg in širok.

Phil Schneider s bivšo ženo in otrokom

Razvijanje vojaških tehnologij in preleti NLP-jev nad prizorišči atomskih poskusov:

V bistvu, kar se tiče vojaške tehnologije, napreduje vsako leto za 44.5 civilnih let. Zdaj je lahko razumeti, zakaj so lahko že od leta 1943 s pomočjo vakumske cevne tehnologije povzročili, da je ladja dobesedno izginila in se pojavila nekje drugje. Moj oče, Otto Schneider, se je v 2. svetovni vojni boril na obeh straneh. Najprej je bil kapitan podmornice, ki jo je zajela nemška vojska in jo kasneje vrnila Združenim državam. Vpleten je bil v različne projekte, kot je A-Bomba, H-Bomba in pri Filadelfijskim poskusom. Izumil je visoko-hitrostno kamero, s katero so naredili prve posnetke atomskih testov na otokih Bikini 12.julija 1946. V posesti imam originalne fotografije teh testov, na fotografijah se razločno vidijo NLP-ji, ki so z visoko hitrostjo preletavali prizorišče poskusov. Otoki Bikini, so bili takrat dobesedno zasičeni z njim, še posebej pod vodo. Ampak, vrnimo se k naši osnovni temi-globoko podzemnim bazam.

 

Bitka z Nezemljani v podzemni bazi

Leta 1954 (po dogodku v Roswellu leta 1947) se je Zvezna vlada odločila ukaniti Ustanovo Združenih držav in je sklenila skrivni dogovor z nezemljanskimi "gmotami". Poimenovali so ga 1954 grenada Treaty, ki je v bistvu govoril o tem, da lahko Nezemljani v zameno za podatke o njihovii napredni tehnologiji vzamejo nekaj krav in testirajo vsadke na nekaj človeških bitij. Podrobnosti o vseh svojih "operacijah" pa so morali posredovati kopici ljudi, ki so bili odgovorni za podpis tega dogovora. Počasi so se Nezemljani odločili, da ga preprosto ne bodo več spoštovali.

Leta 1979 sem bil vpleten v izgradnjo dodatka h globoki vojaški podzemni bazi pri mestu Dulce. Ima sedem stopenj in je globoka več kot štiri kilometre. Tedaj smo istočasno vrtali štiri različne luknje v puščavo, ki naj bi jih kasneje povezali skupaj. Naenkrat smo razstrelili precej veliko področje. Moje delo je bilo oditi v te luknje in preveriti vzorce skal, priporočiti vrsto eksploziva za določeno vrsto kamenja. Ko sem se spuščal, sem se naenkrat znašel sredi velike votline, ki je bila polna Nezemljanov, ki jih poznamo pod imenom Greyi. Takoj sem ustrelil dva izmed njih. V tem času je bilo v votlini skupaj z mano še kakšnih 30 ljudi. Kakšnih 40 je prišlo kasneje, vsi od njih so bili ubiti. presenetili smo celotno podzemno bazo Nezemljanov. Pozneje smo izvedeli, da živijo na našem planetu že dolgo časa, mogoče celo milijone let, kar bi tudi lahko razložilo teorijo o starodavnih astronavtih.

Kakorkoli že, v prsi sem bil ranjen z enim od njihovih orožij, ki so bile nekakšne škatle na njihovih telesih. Orožje je meni izvrtalo luknjo in mi dalo dozo radioaktivnega kobaltnega sevanja. Zaradi tega sevanja imam tudi sedaj raka.

Za tehnologijo NLP se nisem zanimal vse do takrat, ko sem-po bitki v bazi Dulce-pričel delati v Area 51, ki se nahaja severno od Las Vegasa. V Arei 51 so namreč preizkušali vsemogoče oblike vesoljskih plovil. Vodilni preizkuševalec je bil Bob Lazar, fizik, ki je poskušal dešifrirati pogonski faktor v nezemljanskih plovilih.

Slika notranjosti opuščene ameriške podzemne baze

Slika notranjosti podzemne baze. Po teh rovih se peljejo gravitacijski vlaki

Schneiderja skrbijo vladne frakcije in izdelava blindiranih vagonov:

Zelo sem zaskrbljen nad dejavnostmi Zvezne vlade. Laže javnosti, ustrahuje senatorje in zavrača resnico o Nezemljanih. Lahko bi nadeljeval in nadaljeval...
Poznam nekoga, ki živi blizu mene v Portlandu, Oregon. Delal je na železarni Gunders, kjer izdelujejo železniške vagone. Tega možaka poznam že več kot 30 let, bil je bolj tihe narave in se držal zase. Nekega dne pa je ves prestrašen in razburjen prišel k meni na obisk in mi povedal, da "sestavljajo jetniške oklepne vagone". Povedal je, da ima Gunderson pogodbo z Zvezno vlado o izdelavi 107.200 polno dolžinsko oklepnih železniških vagonov, v vsakem pa naj bi bilo 142 parov celic. Pri tem velikanskem projektu sodeluje še 11 proizvajalcev. Gunderson naj bi s tem poslom pridobil preko 2 milijardi dolarja. V posel so bile vpletene tudi druge železarne kot je železarna Bethlem. Če pomnožite 107.200 z 143 in 11, dobite približno 15.000.000. To pa je verjetno tudi število ljudi, ki se ne strinja z Zvezno vlado.

Prav tako sem trdno prepričan, da naša vlada vodi nekakšno politiko zasužnjevanja ljudi Združenih držav. Sam nisem ne vem kako dober govornik, vendar bom nadaljeval s temi predavanji vse dokler ne bo nekdo v mene spustil "kroglo", saj mislim, da je vredno predavati takšni skupini ljudi, ki se je danes zbrala tukaj.

Ameriški črni program:

Obstajajo še številni drugi problemi. Za vas imam nekaj zelo zanimivih številk: Obstaja 29 prototipov Stealth letal. Petletni proračun ameriškega kongresa, ki je namenjen za ta projekt, znaša $245 milijonov.

Za ta denar ne moreš kupiti niti rezervnih delov za te programe. Zato trdim, da nam lažejo. Črni proračun je približno $1.3 triljonov. pogodbene stranke, ki sodelujejo v teh črnih programih, pa so: Westinghouse, McDonnel, Douglas, Morrison-Knudson, Wackenhut Security Systems, Boeing Aerospace, Lorimar Aerospace, Aerospecial v Franciji, Mitsubishi industries, RiderTrucks, Betchtel, I.G. Farben in še mnogi drugi.

Vojna zvezd in domnevna grožnja drugih svetov:

Še vedno je okoli 68% vojaškega proračuna direktno ali indirektno povezanega s črnimi proračuni. Vojna zvezd temelji na Stealth orožju. Da ne pozabim, nobeden od Stealth programov ne bi nikoli ugledal luč dneva, če ne bi predhodno razstavili nekaj nezemljskih plovil, ki so strmoglavila na Zemljo. Morda se boste potemtakem vprašali, kaj je "Vesoljski čolniček"? Ni nič drugega kot skupek posebnih materialov, ki so bili narejeni v vesolju, saj jih ne morejo izdelovati na Zemlji. Za njihovo proizvodno potrebujemo vakum vesolja. V vseh mogočih oddajah nam ne povedo niti približek resnice. Iskreno verjamem, da so nas državni uradniki prodali. Pred nekaj tedni sem bil še zaposlen pri Zvezni vladi z varnostnim faktorjem "Ryolite-38", ki je eden izmed najvišjih na svetu. Verjamem, da je program "Vojna zvezd" samo krinka za preprečitev invazije Nezemljanov in nima prav nič skupnega s hladno vojno, ki so jo uporabili kot izgovor za nabiranje denarnih sredstev. Celotno laž so planirali in jo načrtno izvajajo zadnjih 75 let.

Letalska tehnologija stealth, ki jo uporabljajo Ameriške agencije in Združeni Narodi:

Za vas imam pripravljeno še eno zelo pomenbno informacijo. Agencija za boj proti drogam in ATF se zanašajo na taktično tehnologijo Stealth, za kar se porabi tudi 40% njihovega proračuna. To so podatki za leto 1993, številke pa so od takrat strahovito narasle. Združeni narodi so uporabili tehnologijo Stealth v 30% svojih operacij po svetu v letih od 1990 do 1992, kot navaja Center za strateške zadeve v svojem poročilu ter v poročilu Združenih Narodov UN št.3092.

Varuhi tehnologije Stealth in Delta enote ter posredovanja pri konfliktih v Bosni:

Tehnologije Stealth varujejo tri različne vrste policije. Ena izmed njih je Vojaške združene taktične sile (NJTF), imenujemo jih tudi "Delta Force" ali "Black Berers" (Črne baretke). To so multinacionalne taktične sile, ki so bile prvotno namenjene za varovanje Stealth tehnologije po vsem svetu. Vsega skupaj je bilo zgrajenih 172 letal Stealth. Deset se jih je zrušilo, zato jih je trenutno najmanj 162. Bill Clinton jih je predal v uporabo Združenim Narodom. Obstajali pa so tudi indici, da je bila Delta skupina med zadnjimi dnevi Bushove vlade poslana nad Bosno. Kot skrivna ostrostrelska enota naj bi pripadniki enote streljali na obe smeri in tako pričeli konflikt v Bosni.

Neresnice o bombnih napadih v Združenih državah:

Zaradi izkušenj z eksplozivi so me njeli, da bi napisali strokovno poročilo o bombi, ki je bila podtaknjena v World Trade Centru v New Yorku. Ogledal sem si slike, ki so bile posnete takoj po detonaciji. Beton je bil "maltast" in staljen, železno pa je bilo dobesedno nategnjeno za nekaj metrov. Obstaja samo eno orožje, ki lahko naredi kaj takšnega-imenuje se mini jedrska bomba. Očitno je, da lažejo, ko pravijo, da je bil uporabljen nitrati eksploziv. Ljudi, ki imajo zaprte, pa so po vsej verjetnosti nedolžni. Na koncu bi omenil še eksploziv v Oklahoma City, kjer naj bi bila prav tako uporabljena nitratna oziroma tako imenovana "gnojna bomba". Najprej so trdili, da je bilo uporabljenih 500kg razstreliva, nato 750 in 1000. Zdaj pa so že 20.000 kg. Le kako je možno spraviti takšno težo na majhen pick-up tovornjakec. Iz lastnih izkušenj vam lahko povem, da nitratni eksploziv ne bi zatresel niti oken na Zvezni stavbi v Oklahoma City. Seveda bi mogoče ubil nekaj ljudi, odpadlo bi nekaj fasade, vendar ne bi nikoli napravil tolikšne škode. Verjamem, da so nam lagali, česar ne mislim več prenašati, in zato danes stojim tukaj in vam predavam.

Nekaj o črnih helikopterjih:

V Združenih državah obstaja preko 64.000 helikopterjev. Ali je to zares pravilna uporaba denarja davkoplačevalcev? Zakaj le potrebuje vlada 64.000 helikopterjev, če nas zares ne želi zasužnjiti. Močno dvomim, da celotna svetovna vojska potrebuje 64.000 taktičnih helikopterjev. To so 157 F-117A Stealth helikopterji, ki imajo sistem LIDAR in računalniško podprt radarski sistem. Kadar letijo mimo vašega stanovanja ali hiše, vas lahko vidijo, kako hodite iz sobe v sobo. Notranjost hiše vidijo z natančnostjo 1:72.000! Da, tako precizni so.

Vladne potresne naprave:

Zvezna vlada je izumila napravo za povzročanje potresov. Sam sem geolog in vem o čem govorim. Potres v mestu Kobe na Japonskem ni imel nobenih pulznih valov, kot je to v navadi pri naravnih potresih. Nikakršnih. Leta 1989 je bil hud potres v San Franciscu. Tudi tam niso zaznali nikakršnih predpotresnih pulznih valov. Črni programi so čisto spremenili znanost, kot jo poznamo.

AIDS so razvili kot biološko orožje iz izločkov nezemljanskih bitij:

Poglejte si AIDS, izumljen leta 1972 v "National Ordinance Laboratory" v Chicagu, Llinois. Bil je narejen kot biološko orožje. Razlog, da vem za to, je, da sem videl dokumentacijo v biroju Strateških servisov, ki delujejo še danes. Sestavili so ga iz izvlečkov živali, ljudi in Nezemljanov. Ti nezemljanski humanoidi so najslabše kar se lahko zgodi Zemlji. Ne poznamo popolnoma nobene obrambe proti njihovim klicam. So biološka orožja s hudimi posledicami. Vsak Nezemljan bi moral biti takoj izoliran.

 

Sadam Husein je pobil okoli 3.5 milijonov Kurdov s podobnim biološkim orožjem. Si ljudje tega planeta res zaslužijo to? Mislim, da si ne! Pa vendar ne storimo prav nič. Drugim ljudem na svetu delamo zelo slabo uslugo. Trenutno tudi sam umiram za rakom, ki sem ga dobil pri mojem delu z Zvezno vlado. Mogoče bom živel še šest mesecev, nihče ne ve. Dokler bom živ, bom nadaljeval s svojimi predavanji, če mi bo le Bog naklonil še nekaj časa. V zadnjih 22 letih so umorili 11 mojih najboljših prijateljev. Osem teh umorov so poimenovali "samomori"

Razrezal sem mojo varnostno kartico, jo vrnil nazaj vladi ter jim povedal, da bom, če mi bodo grozili, začel na internet nalagati 140.000 strani dokumentacije o podzemnih strukturah in o njihovem celotnem planu. To, kot vidite, sem tudi začel izvajati.

 

Konec predavanja, maj 1995.

 

 

Vir: http://www.geocities.com/spacesaso/PhilSchneider.html

Free Web Hosting