NLP članki & teorije // NLP fenomen v Sloveniji

Nezemeljske baze na Luni

Polje z besedilom:  justa.4t.com                                                                                                                mail: justa.4t@gmail.com

Ali res na na Luni obstajajo "Nezemeljske baze"? Vse več ljud pripoveduje zgodbe o prisotnosti Nezemljanov na Luni. Širijo se govorice, da je na temni strani Lune velika nezemeljska Baza (temna stran meseca, je stran katere z Zemlje nikoli ne vidimo).

Ste se že kdaj vprašali zakaj so se pristanki na Luni končali tako nenadoma in zakaj raje ne poskušamo zgraditi baze na Luni? Baza na Luni je precej lažja in boljša ideja, kot pa "lebdeča" vesoljska postaja brez dostopa do trdega materjala ali kakeršnihkoli zalog. Po besedah nasinega astronavta Neil Armstronga imajo Nezemljani bazo na Luni, kar so nam tudi povedali ter dodali, da naj poberemo šila in kopita in, da naj se ne vračamo.

Se sliši za lase privlečeno? Morda. Milton Cooper obveščevalni agent mornarice je povedal: "Ne samo to, da baza obstaja, ampak jo agenti Ameriške vojne mornarice imenujejo Luna. Tam potekajo obsežna izkopavanja rudnin. Nezemljani imajo tukaj skrite velike matične ladje, medtem ko na Zemljo prihajajo z manjšimi letečimi krožniki".

LUNA: Nezemeljska baza na temni strani meseca. Videli in posneli so jo astronavti Apolla. Baza, kjer z ogromnimi stroji izkopavajo rudo, ter velikanske matične ladje, ki so parkirane tam. Milton Cooper.

Ali se je Apollo 11 srečal z NLPjem na Luni? Iz knjige "Above Top Secret" avtorja Timothy Good.

Glede na doslej še uradno nepotrjena poročila, sta oba, Neil Armstrong in Edwin "Buzz" Aldrin, videla NLP kmalu za zgodovinskim pristankom Apolla 11,21.julija 1969 na Luni. Spominjam se, da je eden izmed astronavtov omenjal med televizijskim prenosom nekakšno "luč" v ali zraven kraterja; čemur je sledila prošnja kontroli misije za nadaljna navodila. Nato se ni slišalo ničesar več. Zveza je bila pretrgana.

Glede na nekdanjega uslužbenca NASE Otta Binderja, je nekaj neimenovanim radio amaterjem z lastnimi VHF sprejemnikiuspelo obiti nasine varnostne sisteme in so lahko slišali spodnji pogovor, katerega je NASA cenzurirala za ostalo javnost:

NASA: Kaj je tam? Kontrola misije kliče Apollo 11...APOLLO 11: Ti,ti "Otroci" so veliki, gospod! O MOJ BOG! Ne bi vrjeli! 
Pravim vam, da so tukaj druga vesoljska plovila,parkirana na temni strani meseca,
čisto zraven kraterja! So na Luni nas opazujejo!

Leta 1979 je Maurice Chatelain, nekdanji šef komunikacijskih sistemov pri NASI, potrdil dejstvo, da je Armstrong v resnici poročal o tem, da vidi NLPje na robu kraterja. "Srečanje je bilo splošno znano ljudem v NASI, ampak nobeden ni o tem govoril, vse do zdaj." Ruski znanstveniki so bili med prvimi, ki so potrdili incident. "Glede na naše informacije, so o srečanju poročali takoj popristanku modula na Luni," pravi dr.Vladimir Azhazha, fizik in profesor matematike na Moskovski univerzi. "Neil Armstrong je sporočil kontroli misije, da jih dva velika, skrivnostna objekta, ki sta pristala blizu luninega modula opazujeta. Vendar to sporočilo širša javnost ni nikoli slišala, saj ga je NASA cenzurirala. " Po besedah drugega ruskega znanstvenika, dr. Aleksander Kazantsev, naj bi Buss Aldrin iz modula na barvni film posnel NLPje, ter nadaljeval s snemanjem tudi takrat, ko sta z Armstrongom stopila na Lunina tla. Dr. Azhazha trdi, da so NLPji odfrčali nekaj minut zatem, ko sta astronavta stopila na Lunino površje.

Maurice Chatelain je prav tako potrdil, da je NASA nekajkrat prekinila prenos iz Apolla 11, da bi javnosti prikrila določene trenutke. Predno ovržete senzacionalne izjave Chatelaina, si morate pogledati njegove bogate izkušnje v vesoljski industriji. Njegovo prvo delo, potem, ko se je preselil iz Francije je bilo kot elektronski inženir v Convair, kjer so specijalizirani za telekomunikacije, telemetrijo in radarje. Leta 1959 je bil glavni pri raziskovalni skupini, ki je razvijala novi radar in telekomunikacijski sistem za Ryan. Eden izmed njegovih 11 patentov je tudi "Avtomatski polet na Luno". Pozneje so Chatelainu pri North American Aviation ponudili konstrukcijo in izgradnjo komunikacijskih in računalniških sistemov Apolla 11.

Chatelain trdi: "Vsem Apollo in Gemini letom so sledila, včasih iz velike razdalje, včasih blizu, vesoljska plovila nezemeljskega porekla - leteči krožniki ali NLP. Kadarkoli se je to zgodilo, so astronavti obvestili kontrolo misije, ki jim je ukazala absolutno tišino.

"Mislim, da je bil Walter Schirra na krovu Mercury 8 prvi astronavt, ki je uporabil kodno ime Santa Claus za prisotnost letečih krožnikov." Njegovo poročanje je splošna javnost komajda opazila. Malo drugače je bilo ko je James Lovell na Apollu 8 ravnokar prišel izza Lune in rekel, tako, da so ga lahko vsi slišali "Prosim, vedite da je tukaj SANTA CLAUS". Kljub temu, da se je vse skupaj dogajalo na božični večer leta 1968, so mnogi začutili skriven pomen njegovih besed.

Obstajajo številne govorice. Že mogoče, da je NASA civilna agencija, vendar številne njene programe financirajo iz obrambnega proračuna in za večino astronavtov veljajo vojaška varnostna pravila. Poleg tega, pa NSA pregleduje vse filme in komunikacije. Imamo izjave Otto Binder, Dr. Garry Handerson in Maurice Chatelain, da so astronavti dobili stroge in natančne ukaze, da z nikomur ne smejo razpravljati o tem, kar so videli. Gordon Cooper je celo pričal pred komitejem Združenih narodov, da je eden izmed astronavtov videl NLP na Luni. Če ne obstaja nobena skrivnost, zakaj so potem javnosti zamolčali to pričanje?

Določen profesor, ki želi ostati anonimen, se je z Neil Armstrongom med nasinim simpozijem zapletel v naslednji razgovor:

Profesor: Kaj se je v RESNICI zgodilo z Apollom 11?

Armstrong: Bilo je nevrjetno, seveda smo zmeraj vedeli, da obstaja možnost; dejstvo je bilo, da so nas opozorili! (Nezemljani). In takrat so izginila vsa vprašanja in dvomi o bazi ali mestu na Luni.

Profesor: Kako to mislite, opozorjeni?

Armstrong: Ne morem vam povedati podrobnosti, povem vam lahko le to, da so bile njihove ladje veliko bolj napredne kot naše, po velikosti in tehnologiji - O fant, so bile velike! ... in grozeče. Ne, sploh nimamo kaj debatirati, vesoljska baza na Luni obstaja.

Profesor: Ampak, NASA je imela še druge misije po Apollu 11?

Armstrong: Seveda - NASA je bila takrat zelo predana svojim nazorom, vendar ni mogla risikirati panike na Zemlji. V resnici so bili to zelo hitri skoki na Luno in nazaj.

Armstrong je potrdil resničnost zgodbe, vendar je zavrnil podrobnejšo razlago, saj se je še predobro zavedal, da za celotnimi skrivalnicami stoji CIA in NSA. In da je bolje zanj, da molči.

 

Vir: REVIJA X

Free Web Hosting