NLP članki & teorije // NLP fenomen v Sloveniji

Vojaško OBMOČJE 51 (AREA 51) New Mexico,

Povezave:

 

Na tej naši strani si lahko ogledate novejši dokumentarec (2009) o Area 51: UFO Hunters - Area51 revealed (s2e13):

http://justa4t-novice.blogspot.com/2009/10/area-51-reveald.html

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Area_51

 

http://www.area51zone.com/

Polje z besedilom:  justa.4t.com                                                                                                                mail: justa.4t@gmail.com

(19.04.00) satelitska slika Groom Lake AREA 51

Satelitska slika Area 51

 

 

 

Letala, ki naj bi jih razvijali v bazi Area 51

 

Varnost

 

Skrivnostno plovilo nad območjem 51

obdano z gorami Groom in puščavskim peskom Nevade. Ima veliko hangarjev za letala, tehnične delavnice ter letalsko stezo dolgo 4 km, ki vodi po osušenem jezeru. OBMOČJE 51 nima uradnega imena, čeprav je znano pod imenom AREA 51. Zgrajeno je bilo leta 1955 od Ameriškega letalstva (U.S. Air Force), vendar na začetku 70 let je prevzela poveljstvo CIA ( Central Intelligence Agency ). V OBMOČJU 51 so testirali najsodobnejša vojaška letala; U-2, Blackbird SR-71 in Stealth. Razdeljeno je na več sektorjev, eno od teh je S4 ali Dremland. Domnevno naj bi tam v tajnosti hranili ter raziskovali NLP. Ameriška vlada zanika takšnim trditvam vendar je veliko dokazov, ki dokazujejo ravno nasprotno.

Eden teh je znanstvenik (fizik) Robert 'Bob' Lazar, ki naj bi delal za vlado v S4. Lazar pravi, da ga je najela neka družba, da bi preučeval sistem pogona na NLP. V enem izmed hangarjev naj bi hranili devet nezemeljskih plovil. V plovilo naj bi celo vstopil in videl neslišno leteti. Ko je Lazar javno spregovoril o poskusih, so mu grozili vladni uslužbenci. Hkrati so izginili vsi podatki o njegovi karieri. Kljub zahtevam jih vlada ne more najti. Družba, ki ga je najela za delo v S4 noče komentirati. Vendar Lazar lahko dokaže, da je delal za vlado, kajti hrani originalni obrazec, ki dokazuje, da ga je najela mornarica. Pred S4 je delal v laboratoriju Los Alamos. Uradni predstavniki Los Alamos nimajo njegovih podatkov, njegov ime pa so našli v laboratorijskem telefonskem imeniku. Vsi Lazarjevi kolegi, ki so potrdili zgodbo so bili ustrahovani in zasledovani od zveznih agentov. Po Lazarjevi zgodbi je OBMOČJE 51 postalo središče opazovanj NLP.

Zanimivi posnetki iz Območja51

 

NEZEMLJAN

Te skrivnostne fotografije so iz videa, ki trajajo približno 3 minute in katere so bile na skrivaj pretransportirane iz legendarnega OBMOČJA 51. Ta mož nam je samo poznan pod imenom “VICTOR”. Victor pravi, da je varnostnik in da ima veliko število posnetkov čudnih bitij, katera so bila zaslišana, bodisi se prosto gibala po bazah ali kako drugače bila dejavna v tej bazi.

Na tem video posnetku se nahaja nezemeljsko bitje, katero je bilo posneto skozi enostransko ogledalo, katerega zaslišuje Ameriški general in njegov telepatski prijatelj. Bitje je na koncu posnetka prekrito in ga pregledujeta dva doktorja.

 

 

Avtor članka: ARG Slovenia

Vir: http://www2.arnes.si/~gcukro/menu/glavna.htm

Free Web Hosting