NLP članki & teorije // NLP fenomen v Sloveniji

Podzemna zarota

Polje z besedilom:  justa.4t.com                                                                                                                mail: justa.4t@gmail.com

Nekateri verniki vneto dokazujejo, da večina skrivnostnih plovil, ki jih videvamo na našem nebu, ni nezemeljski, ampak notranje zemeljskih.

Vlade tega planeta se na vse pretege trudijo prikrivati in diskreditirati informacije o nenavadnih zračnih plovilih, skritih bazah, in celo nezemeljskih kulturah v oporiščih globoko v notranjosti Zemlje.

Zarota jim morda celo pomaga pri prikrivanju najrazličnejše vladne "napredne tehnologije" in "podzemne instalacije".

Glavni problem pri proučevanju nerazložljivih fenomenov in nenavadnih poročil tiči v tem, da se raziskujejo v kulturnem okolju, ki pa ga je že zmanipulirala zarota.

Obsežna stopnja prevar je prikrita s plastmi protislovij, ki najprej zmedejo javnost in nato kontrolo nad njo.

Poiščite svojo lastno intuicijo in morda se boste počasi pričeli prebijati skozi iluzijo.

Čisto mogoče je, da je naš planet dom ras, majhnih humanoidov, velikih reptilskih humanoidov, nezemeljskih obiskovalcev in naših lastnih starodavnih človeških prednikov, ki so razvili obsežen sistem mest in tunelov globoko v Zemlji.

Vsi ti skriti imperiji ostajajo prikriti, vendar, ko bomo enkrat razumeli zaroto, bo postalo kristalno jasno, da se dogaja nekaj, o čemer moramo izvedeti več.

Poglejmo si podrobneje nekaj teh fantastičnih ugank z različnih zornih kotov tega fantomskega fenomena in si oglejmo, o čem poročajo raziskovalci.

Kdorkoli že nadzoruje populacijo na površini tega planeta, očitno izvaja nekakšne okoliške teste, opazuje človeške zgradbe (vojaške baze, jezove, elektrarne, letališča, itd.).

Vesoljska ladja Zemlja je morda dom številnih skritih civilizacij in kultur. Prav mogoče je, da je to ena izmed najbolj varovanih mednarodnih skrivnosti v zgodovini človeštva.

Zelo dobro knjigo o tej temi je spisal Brinsley Le Poer Trench "Secret of the Ages: UFO's From Inside The Eart". Leta 1979 je uspel celo prepričati angleški zgornji dom, da je v njem razpravljal o tej temi.

Leta 1975 je Sir Eric Gairy, ki je vladal na karibskem otoku Grenadi, prepričal Združene narode, da so imeli razpravo s tematiko NLP-jev. Močno so mu nasprotovali tako Američani kot Rusi. Nekaj let pozneje jeizgubil svoje mesto v konstruktu, ki ga je izpeljala NASA.

Brinsley Le Poer Trench in Sir Eric Gairy, oba člana tajne skupine imenovane Društvo votle Zemlje, sta prepričana, da ima Planet neštete prehode, ki vodijo v notranjost Zemlje, ki je primerna za bivanje. Nekaj podobnega, kot je v svoji knjigi Potovanje v središče Zemlje, opisal Jules Verne.

Tudi mitološki viri z vseh koncev sveta dokazujejo obstoj številnih skritih dežel znotraj Zemlje.

Nekateri verniki vneto dokazujejo, da večina skrivnostnih plovil, ki jih videvamo na našem nebu, ni nezemeljskih, ampak notranje zemeljskih.

Obstajajo tudi številni indici za votlo Luno, ki je dokazano starejša od Zemlje. V bistvu naj bi šlo za manjši planet, ki so ga nekakšna starodavna bitja uporabila kot vesoljsko ladjo in ga utirila v orbito okoli Zemlje, in se dandanes skrivajo globoko v notranjosti našega planeta.

Ko pričnete razmišljati o Zemlji, prepreženi z votlinami in podzemnimi vodnimi kanali, ste morda na pravi poti, da odgovorite na številne skrivnosti.

Kako so lahko bitja v Lock Nessu preživela uničenje svojih površinskih bratrancev, dinozavrov? V globokih podvodnih votlinah?

Kje se skriva Big Foot? V lokalnih, a dobro skritih jamah?

Od kod so prišli in kam so izginili številni starodavni severno, centralno in južno Ameriški Indijanci? V tunele, ki vodijo globoko v podzemlje?

Glede na legendo Indijancev Hopi je površinski svet v starodavnih časih uničil ogenj (z neba), led (ledena doba) in voda (poplava). Sedaj je na vrsti zrak (strašanski vetrovi in tornadi, po celem svetu?). Hopi, citat:"In ostalo ne bo ničesar", pravi njihov mit, "razen tistih varno skritih v notranjosti maternice Zemlje".

Kaj vedo trenutne površinske vlade in obveščevalne službe? Morda nekaj, kar bi morali izvedeti tudi ostali.

Izgleda, da razvijajo alternativo za peščico izvoljenih. Tako v podzemlju kot v vesolju.

Številni pisatelji, politiki in lastniki korporacij so zamenjali svoj molk za dostop do teh podzemnih mest, ko bo prišel čas. Številne med njimi so celo peljali na oglede teh podzemnih kompleksov.

Planet ima številne skrivnosti na številnih stopnjah.

Zarotniška elita je resnično v strahu in ne zaupajo niti drug drugemu. Njihovi umi so preveč linearni, opredeljeni in kontrolirani.

 

 

Revija X, september 2000

Free Web Hosting