NLP članki & teorije // NLP fenomen v Sloveniji

Polje z besedilom:  justa.4t.com                                                                                                                mail: justa.4t@gmail.com

Predsednik John F. Kennedy in NLP-ji

Ali so JFK-ja utišali, kej je vedel preveč? Na podlagi informacij iz verodostojnih virov, je Predsednik John F. Kennedy vedel veliko več o NLP-jih.

Predsednik John F. Kennedy je morda vedel veliko več o NLP-jih, glede na podatke iz več verodostojnih virov. Dodatna podpora za to, da je Kennedy vedel zelo veliko o NLP-jih, je prišla s strani nekdanjega strežaja na predsedniškem letali Air Force One, ki je spregovoril o skrivnostni opazki predsednika Kennedya

Bill Holden, ki je služil tudi kot vodja oskrbe Air Force One, je skupaj s Kennedyem potoval v Evropo, poleti 1963 leta. Holden pravi, da je NLP konferenca v Bonnu, Nemčija, nekega jutra sprožila zanimiv pogovor na krovu predsedniškega letala.

Holden pravi, da se je obrnil k Kennedyu in ga vprašal:"Kaj pa vi mislite o NLP-jih, gospod predsednik?"Holden pravi, da je Kennedy v tistem trenutku postal zelo resen, si vzel nekaj časa za premislek, preden je odgovoril: "Resnično bi rad povedal javnosti o nezemeljski situaciji, vendar imam zvezane roke."

Sporen MJ-12 dokument z naslovom "Interplanetary Phenomenom Unit Summaey", omenja, da je bil Kennedy seznanjen s situacijo. Ta dokument, očitno napisan kmalu po nesreči v Novi Mehiki, julija 1947, pravi: "CIC (Proti Obveščevalni Korpus) se zaveda, da so bile določene informacije o reševalni operaciji zaupane predsedniku John F. Kennedyu, demokratu iz Massachusettsa, izvoljenega v kongres pri 46 letih, sin Josepha P. Kennedya, Komisija za organiziranje izvršilne veje vlade. (Jack) Kennedy je imel omejene dolžnosti kot mornariški oficir, dodeljen obveščevalni službi vojaške mornarice med vojno. Verjamemo, da so informacije (glede nesreče v Roswellu) prišle iz vira v kongresu, ki je blizu sekretarju vojaškega letalstva." Kennedy je bil edini imenovani kongresnik, ki je takrat vedel resnico o incidentu v Roswellu.

Vendarle, še en dokument, ki izgleda kot memorandum, ki ga je napisal predsednik Kennedy direktorju CIA glede "Klasifikacijske revizije NLP dokumentov obveščevalne službe in njihovega pomena za državno varnost. "V tem sporočilu Kennedy pravi: "...vpeljal sem "počrnjeno" in naročil (takratnemu upravniku NASE) James Webbu, da naj razvije skupaj s Sovjetsko zvezo skupen program raziskovanja vesolja in lune. V veliko pomoč bi bilo tudi, če bi pregledali "preteče" primere in jih poskušali identificirati v dobri veri, v nasprotju zaupnih CIA in USAF virov. Zelo pomembno je, da razločimo med poznanim in neznanim, v primeru, da Sovjeti narobe razumejo naše povečano sodelovanje, kot krinko za zbiranje obveščevalnih informacij o njihovem obrambnem in vesoljskem programu." Kennedy je nato prosil, da naj vse dokumente o "neznanem" predajo oblastem v NASI in da naj interimno poročilo predajo Beli hiši najpozneje do 1. februarja, 1964. Ta dokument povsem jasno kaže, da je predsednik želel omogočiti dostop do NLP informacij širšemu krogu v vladi in pozneje najverjetneje tudi javnosti. Dokument je datiran 12. november, 1963, samo deset dni pred njegovim atentatom, 22 novembra v Dallasu.

Nadvse obupani in privrženi NLP skeptiki na vse mogoče načine spodkopavajo verodostojnost dokumenta, medtem pa so v knjižnici John F. Kennedya našli nesporno verodostojen dokument.

Državno varnostni akt memorandum št. 271, z naslovom:"Sodelovanje s Sovjetsko zvezo pri vesoljskih zadevah" in naslovljen na administratorja NASE - takrat je bil to James Webb.

Sicer ta podpisani memorandum NLP-je ne omenja podrobno, vendar, Kennedy zahteva od Webba "...da osebno prevzame pobudo in osrednjo odgovornost znotraj vlade za razvoj programa substantivnega sodelovanja s Sovjetsko zvezo na področju vesolja, vključno z razvojem določenih tehničnih predlogov." Kennedy dodajam da je ta načrt direktni rezultat "...mojega predloga 20. septembra za širšo sodelovanje med Združenimi državami in Sovjetsko zvezo na področju vesolja, vključno s sodelovanje pri programu pristanka na Luni.

Tudi ta neverjeten dokument nosi datum 12. november, 1963, vendar, kdo bi leta 1963 verjel, da bi Združene države in Sovjetska zveza sodelovali pri skupnem vesoljskem programu? Dnevnik Bele hiše s tega dne kaže, da je predsednik kosil ob 14:00 in poten ni imel nobenih uradnih opravkov več, ampak se je to popoldne posvetoval z različnimi člani osebja. Očitno je ta dan imel Kennedy dovolj časa, da se je ukvarjal z vesoljskimi zadevami.

Povsem jasno dejstvo je, da se je ta očiten poskus sodelovanja s Sovjetsko zvezo končal s smrtjo Kennedya v Dallasu. Tekom administracije Ronalda Regana so nas še vedno opozarjali zoper "zlobni imperij" in druga hladna vojna se je nadaljevala.

Isti vir pravi tudi:"Verjamem, da je John F. Kennedy ocenil, in imel dostop do dovolj zaupnih informacij, da je prišel do zaključka, da NLP-ji in potemtakem tudi nezemeljsko življenje, obstaja znotraj našega sončnega sistema... Mislim, da je Kennedy s takšnim zaključkom želel demonstrirati, ne samo sposobnost človeške združitve za skupen cilj, ampak tudi uradno prikazati, da lahko vstopimo in osvojimo vesolje kot vrsta in ne kot posameznik. V tistih časih so številni videli takšno idejo kot noro (še posebej, če niso imeli dostopa do informacij) ali (če so imeli dostop) za preuranjeno in mogoče celo nevarno."

 Celotna zadeva JFK se je razvila okoli njihovega načrtovanega govora v Dallas Trade Mart, cilju njegove nesreče avtomobilske povorke, 22. novembra, 1963. Več preiskovalcev in tabloidov je trdilo, da je imel v planu spremeniti svoj načrtovani govor in se osredotočiti na svoje, na roke napisane zapiske, ki so morda vsebovali tudi komentarje glede NLP-jev. Ti zapiski niso na žalost nikoli prišli v javnost, zato se še danes ostajajo hrana za najrazličnejše teoretike.

Na osnovi takšnih mučilnih koščkov dokazov, so nekateri preiskovalci celo zatrjevali, da je bil Kennedy umorjen zato, da bi mu preprečili javno razkritje nezemeljskih obiskovalcev.

Čeprav je takšna teorija nedokazana in najverjetneje neresnična, je njegova volja končati hladno vojno in deliti naše znanje o vesolju z našimi zapriseženimi sovražniki, zbila sodu dno ljudem v vojaško-industrijskem (in obveščevalnem) kompleksu. Omenjena skupina je tako ali tako že mislila, da je mladi predsednik premehak s komunizmom in da predstavlja nevarnost za njihovo oblast in oblastno strukturo.

Z vsemi do sedaj razpoložljivimi dokazi je, povsem jasno, da je predsednik Kennedy vedel veliko več, kot smo mislili, o neznanih letečih predmetih in obiskih nezemljanov.

Povzeto po WOW / Jim Marrs

 

Revija X, september 2000

Free Web Hosting