NLP članki & teorije // NLP fenomen v Sloveniji

Ruskih NLP-jev NI

Polje z besedilom:  justa.4t.com                                                                                                                mail: justa.4t@gmail.com

Ruski ufologi so objavili odkritja o 400 preiskanih NLP videnjih v največji državi na svetu in zaključili, da ni zunaj-planetarnih, nezemeljskih plovil, vsaj ne takšnih, ki bi jih Rusi držali v tajnosti.

Preiskava Yuliya Platova, člana Ruske akademije znanosti in Borisa Sokolova z Ruskega obrambnega ministrstva, je potekala v času od leta 1978 do 1990 in obsega njuno analizo okoli 3.000 poročil prič. Skoraj vsa poročila sta ovrgla in jih pripisala napačni identifikaciji raket, balonov, izstrelkov, padalskemu siju ali ničnim bombnim akcijam širom države.

Svoje poročilo naj bi objavila v časopisu Ruske akademije znanosti. Rusa, katerih delo je bilo vse do danes tajno, sta dejala, kot poročajo številna poročanja zahodnih medijev, o tem, da ima ruska KGB tajni NLP arhiv in zajete nezemljane, popoln absurd.

Čeprav. Očitno se ne želita javno izreči, da nerazložljivi neznani leteči objekti ne obstajajo, sta, kot poročajo, prišla do zaključka, da je malo možnosti za zunajzemeljski vpliv ali vmešavanje. Zanikala sta tudi vojaško adaptacijo nezemeljske tehnologije in našla nista niti enega poročila o nezemeljskih ugrabitvah med svojo 12 let trajajočo preiskavo.

Platov in Sokolov, kot poročajo, sta preiskovala nekaj najbolj razvpitih primerov, vključno z junijskim primerom, leta 1982 v južni Sibiriji in drugim dogodkom v Sibiriji, septembra 1982 - oba primera sta pripisala lansiranju balonov, ki so dosegli nepričakovano in zavidljivo višino. Oktobrsko, 1982, videnje, o katerem so poročali tudi vsi svetovni mediji, blizu Khmelnitsky v Ukraini. Masovno videnje sta pripisala tajni vojaški bazi Plesetak, severno od Moskve, vojaškim padalcem in nočnim bombnim vajam v bližnji vojaški bazi.

Je zelo zanimivo poročilo izpred desetih let, ki je prišlo v javnost, ravno v času, ko je vse več pozornosti usmerjene v vladno razkritje NLP-jev in nezemeljske aktivnosti. Kot že veste, se Francosko poročilo Cometa konča z zaključkom, da so brez dvoma nezemljani in NLP-ji fenomen, ki bi ga kazalo nemudoma podrobneje raziskati, zaradi ogromnih dokazov za resničen obstoj tega fenomena. V zadnjih nekaj tednih so zagovorniki iskanja nezemeljskega življenja dobili novo finančno injekcijo za svojo tehnično opremo, s katero iščejo morebitne znake le-tega. Gordon Cooper, astronavt Mercury 7, se je zelo izpostavil, ko je predstavil svoje poglede, da obstaja inteligentno življenje onkraj Zemlje oz. v vesolju. Vse več je NLP organizacij, ki so nov način našle v Internetu in povzdignile svoj glas za razkritje. In skoraj nemogoče je, da mine kakšen dan ali dva, da na radijskih valovih ne bi naleteli na radijsko oddajo o paranormalnem ali NLP-jih.

Tudi NASA zelo pazljivo raziskuje možnost življenja v vesolju, s svojo nedavno objavo o novih dokazih za obstoj vode na Marsu.

Ugotovitve ruskih raziskovalcev so zelo nenavadne, še posebej, če jih primerjamo s pripovedovanjem ameriškega polkovnika Philipa Corsa, o tem, kako se je vojska polastila nezemeljskega plovila in preživelih v Roswellu, leta 1947. Njegova knjiga "Dan po Roswellu" ni samo verodostojno poročilo o nezemeljski tehnologiji, ki so jo vojaški pogodbeniki uspešno skanalizirali v naše vsakdanje življenje, ampak zelo podrobno opisuje tudi vladno/vojaško prikrivanje nezemeljskih artefaktov pred CIA (ki je bila povezana z KGB), in temeljito previdnostjo, ki je bila potrebna pri odkrivanju dosjejev in artefaktov iz Roswella pred Ruskimi rokami.

Pozabiti ne smemo na Paula Stonehilla in njegovo roko iz leta 1998, "Sovjetski NLP dosjeji", kjer podrobneje razišče Sovjetsko prikrivanje, na las podobno tistemu, ki ga opisuje Corso v ZDA. "Kljub zanikanjem v javnosti, so Sovjetske oblasti z veliko resnostjo in vnemo obravnavale dokaze o obstoju NLP-jev in nezemeljskih obiskovalcih. V knjigi so razkriti Sovjetski dosjeji X, saj vključuje poročila KGB uslužbencev, pričevanja kozmonavtov in pilotov ter strogo tajne dokumente Sovjetske vojske," pravi Stonehill.

Poročilo Sokolova in Platova bo vsekakor povzročilo ponovno divjo razpravo o obstoju dokazov o nezemeljskih obiskovalcih Zemlje, ko bo le-to objavljeno v časopisu Ruske akademije znanosti. Vse do takrat ostalo odprto vprašanje, zakaj se nezemljani od vseh civilizacij na Zemlji, izogibajo ravno Rusije.

 

 

Vir: Revija X, september 2000

Free Web Hosting